USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У США призупинили видачу віз мешканцям семи країн

4 Лютого 2017 14:36
Мін'юст США оскаржить рішення федерального судді Сіетла (штат Вашингтон), який призупинив дію міграційного указу президента США Дональда Трампа.

Згідно з указом прийом біженців і видачу віз громадянам семи країн, де переважає мусульманське населення - призупинили, пише ББС Україна.

"Указ президента ми вважаємо правомірним і доцільним", - зазначили у заяві прес-секретаря Білого дому Шона Спайсера.

Укази пана Трампа сприятимуть захисту США, а президент "має конституційне право і обов'язок захищати американців", підкреслили в Білому домі.

З моменту ухвалення рішення президента анулювали майже 100 тисяч американських віз, які вже видали. Влада США зазначає, що всі мігранти із постійним дозволом на проживання потрапляють до США без перешкод.

Указ про припинення прийому біженців підписав 28 січня президент США Дональд Трамп.

Указ поширили на громадян Судану, Ємену, Лівії, Сомалі, Іраку, Ірану і Сирії, яким заборонили 90-денний в'їзд до Сполучених Штатів. Також припинили прийом сирійських біженців на невизначений термін. Програму прийому біженців із інших країн заморозили на 120 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Джек Показати IP 4 Лютого 2017 18:01
Красавчик!Сделай Америку Вновь Великой!
User Показати IP 4 Лютого 2017 22:53
Просто Трамп - людина слова. Сказав - зробив. Нам би такого президента, а не балабола Пецьо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus