USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У США школяр напав з ножицями на двох однокласників, бо вони «дратували його»

12 Травня 2021 12:29
В окрузі Монро штату Нью-Йорк, США, 11-річний хлопчик минулого тижня напав із ножицями на двох однокласників під час занять у школі. Попри те, що підлітки залишилися живими і тяжких травм вдалося уникнути, школяра взяли під варту цього вівторка, 11 травня.

Про це повідомляє ТСН.

Так, інцидент стався 7 травня близько 14.00 в п’ятому класі, коли учні дивилися відео з суспільних наук. Поліція повідомила, що між учнями мовляв раніше була «словесна сварка». Про конфлікт того дня повідомила і мати одного з хлопчиків.

Вчителька, яка була свідком інциденту між дітьми, розповіла, що хлопчик з ножицями «накинувся» ззаду на іншого учня, який сидів на підлозі. За її словами, вона намагалася їх розборонити і їй довелося кілька разів просити хлопчика покласти ножиці. Вона додала, що ножиці хлопчик, найімовірніше, приніс із дому, бо мав їх у пеналі.

Свої дії хлопець пояснив вчительці тим, що однокласник «просто дратує» його. Він також сказав вчительці: «Я просто божевільний. У мене поганий характер. Я ганяюся за братом у будинку з ножем».

За інформацією місцевої поліції, одному з потерпілих після нападу наклали шість швів на руці. Іншому 10-річному хлопчику не знадобилося накладання швів. Поліція назвала інцидент побиттям за обтяжуючих обставин.

«Що нам потрібно зробити, так це провести домашнє дослідження в Департаменті у справах дітей та сім’ї. Я хотів би отримати якомога більше інформації про цю дитину і її сімейне життя, щоб побачити, що відбувається і чому він так поводиться. Нам потрібна професійна допомога, щоб поспілкуватися з цією дитиною і подивитися, чи зможемо ми дати дитині будь-яке лікування психічного здоров’я, яке допоможе йому відновити своє життя. Суддя проведе слухання про затримання, щоб визначити, чи залишиться він під вартою або буде переданий батькам», – сказав прокурор штату округу Монро Денніс Уорд.

Нагадаємо, у вівторок, 11 травня, у столиці республіки Татарстан – у Казані в школі № 175 сталася стрілянина, у якій загинуло семеро дітей та одна вчителька, ще понад 20 людей з різними травмами були госпіталізовані до лікарень міста. Хлопець створив у Telegram канал із назвою «Бог», у якому вранці 11 травня написав про намір вбити людей. Стрілянину підозрюють, що влаштував 19-річний юнак, якого напередодні відрахували з коледжу, де він здобував освіту програміста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus