USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пробитий череп, зламані рука і ребра: в Луцьку молодик під наркотиками напав на трьох осіб

14 Червня 2020 22:38
У Луцьку в мікрорайоні ЛПЗ чоловік, який був під впливом синтетичних наркотиків, напав на трьох осіб. Усі постраждалі зазнали важких тілесних ушкоджень.

Інциденти трапилися зранку 14 червня у дворі будинків №8, 8а, 10 бульвару Дружби народів та №11, 12 вулиці Грабовського.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці – мешканці одного з будинків.

За їхніми словами, молодий хлопець, який поводив себе вкрай неадекватно, здійснив три напади. Спершу, близько 8.10, побив хлопця за будинком №12. У результаті в постраждалого – зламані ребра. Згодом палицею завдав удару молодому чоловіку біля будинку №11, внаслідок чого зламав йому руку в трьох місцях.

Останньою локацією стало футбольне поле у дворі неподалік будинків №8 та 8а. Там нападник близько 8.30 проламав череп місцевому мешканцю, якого згодом довелося прооперувати (травма голови сягала завглибшки 3–4 сантиметрів).

Сусіди відразу викликали швидку та поліцію.

Як розповів мешканець будинку №8, який і викликав поліцейських, нападник – молодий хлопець кремезної статури, який поводив себе неадекватно: вигукував погрози, шукав чорну BMW, яка вкрала його матір і діда. Мав забинтовану ногу.

Виявилося, що нападник – мешканець ЛПЗ. Його впізнали, поки очікували прибуття поліцейських. Для того, аби заспокоїти молодика, покликали його матір. За її словами, вона ще з вечора суботи телефонувала, аби сина забрали до психлікарні.

Нападника на місці затримала поліція. Як стало відомо, він був під впливом синтетичних наркотиків.

У зв’язку з подією мешканці будинків ініціювали збори, які відбулися ввечері (учасники зборів – на головному фото, – ВН). На них лучани вирішили створити спільну вайбер-групу, аби оперативно реагувати на можливі правопорушення у їхньому дворі, наприклад розпивання алкоголю на дитячому та спортивному майданчиках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Ісса Ндойє Показати IP 14 Червня 2020 22:49
Охуе ...нні заходи !!!
Порада Показати IP 14 Червня 2020 22:59
Пристрелити наркота, щоб іншим неповадно було.....
Ішотепер Показати IP 14 Червня 2020 23:26
Тепер зроблять постраждалим чи дадуть героя? Чи він не з тої пісочниці?
33-ій Показати IP 14 Червня 2020 23:50
ще б перестріляти всю ту сволоту, що їх продає та робить закладки
Бульба Показати IP 15 Червня 2020 00:39
Мама телефонувала!! Повідомляла про неадекватність!! А Правоохоронці рахували і ділили дань від копачів бурштину!!! Це Україна!!!
Євробидло до Бульба Показати IP 15 Червня 2020 09:23
За це потрібно зачепитися, і вияснити куди телефонувала, що їй казали. Ці люди, які відфутболили матір - повинні нести відповідальність і оплатити лікування постраждалим.
Дбилі до Євробидло Показати IP 15 Червня 2020 11:51
Читай уважно, що в статті пишеться. Мама теж хитра, в поліцію не телефонувала... а телефонувала щоб сина забрали в психлікарню. Бачила що синуля наробить біди, і "телефонувала в психлікарню"??? То там мати така сама хитрожопа, як і синуля - наркот. А зараз перша побіжить в дурку брати довідку, що синочок неосудний.
Василь Показати IP 15 Червня 2020 01:00
а муніципальна варта де?
Lutsk до Василь Показати IP 15 Червня 2020 09:36
На варшавці крадькома у кущах штрафує неправильно припаркованих...
De Niro до Василь Показати IP 15 Червня 2020 09:46
Муніципальна варта вміє тільки тихенько та непомітно виписувати сумнівні постанови за парковку. А коли хтось когось б'є , то вони самі бояться там бути.
ВСЕ до De Niro Показати IP 16 Червня 2020 10:06
ще, коли картоплю запікаєш на вогнищі!
behappyyok Показати IP 15 Червня 2020 10:10
А за новою*реХформою* закривають психлікарні (( Буде ще веселіше скоро...
Читач Показати IP 15 Червня 2020 12:50
Нападник хворий. Чому не повідомили номер картки для перерахування допомоги йому?
Та Показати IP 15 Червня 2020 19:28
да, всі такі розумні, б..н, а якби поліція чи муніципальна варта "скрутили" і затримали цю погань, то де гарантія, що не познаходились би ті, а мамаша перша, що дерли б глотки волаючи, як не гуманно повелись правоохоронці з "бідненьким хворим" громадянином, або ще краще, звинуватили б їх в побитті, катуванні чи згвалтуванні, що зараз дуже трендово і стовідсотково безпрограшний варіант для всяких покидьків і авантюристів. Ви самі всі своєю дурістю довели до такого стану, коли "спасіння потопаючих справа рук самих потопаючих", бо на всяку шваль нема ніякого впливу і засобів, бо всі розмазують гуманні рожеві соплі, а демократією чомусь вважають анархію і бардак, а "громадськість" публічно завжди на боці мерзотників, посилено ліплячи з них страждальців і ледь не героїв.
Ого до Та Показати IP 16 Червня 2020 07:51
Тому, що правоохоронці самі себе так зарекомендували. Вимагають проплат і з винуватців, і з потерпілих. Розкриваються лише ті справи, які "пахнуть" грошима.
Мєсний Показати IP 16 Червня 2020 08:10
Жах,скільки розвелося тих придурків. Наркомани на кожному кроці і ніхто нічого не робить. На районах цілі притони і полюбому про це знає поліція...чому так? Весь район знає де в них продають ту заразу,а поліція ні.....
громадська поліція Показати IP 16 Червня 2020 09:18
то піднімайте свої *опи і йдіть затримуйте наркоманів на притонах та решту погані. ДЕ ПОЛІЦІЯ ДЕ ПОЛІЦІЯ? ОЙОЙОЙ ПОЛІЦІЯ НЕ РЕАГУЄ! а поліція стоїть з якимось водієм, який порушив ПДР та *бе мозг їм знімаючи на камеру. Це не поліція так себе зарекомендувала, а громадськість.
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 16 Червня 2020 10:06
Ніхто сьогодні з поліціянтів, вже викручувати руки бандитам та злодіям і одягати їм кайданки не буде. Це робилось міліцією колись. Зараз поліція побоюється і поводить себе вкрай обережно. Друга справа коли бандит чи злодій застигнутий на місці скоєння злочину. Законодавство змінилось і не у кращий для правоохонніх органів бік, а у бік злочинності. Тому бандюгани та злочинці поводять себе дуже зухвало, бо знають, що їх можуть суди виправдати і не відправити за грати. А ось поліціянта можуть "так сказать" за необережне поводження зі зброєю чи неправомірне застосування засобів впливу (гумовий кийок чи газовий балончик) - звільнити з ОВС та відправити під суд. Те що на сьогодні робиться у світі: США, Великобританія, Франція у інших країнах на крилах тутешньої свободи переходить до нас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus