USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США спрогнозували, що стримає Росію від вторгнення в Україну

3 Січня 2022 11:50
Росію від вторгнення в Україну можуть стримати лише «небачені досі санкції». У цьому питанні Захід повинен бути єдиним.

Про це заявив американський політик, голова комітету з розвідки Палати представників Конгресу Адам Шифф в ефірі телеканалу CBS Face the Nation, пише УНІАН з посиланням на Тhe Guardian.

«Я думаю, що для того, щоб стримати те, що здається дуже вірогідним – російське вторгнення в Україну, знову знадобляться величезні санкції проти Росії. І я вважаю, що наші союзники повинні бути переконані в цьому. Росія має зрозуміти, що ми в цьому єдині», – розмірковував Шифф про те, що завадить Путіну віддати наказ про напад російських військ, які зібралися біля українського кордону.

Водночас він зазначив, що досі не розуміє, повної мотивації президента країни-агресора (Володимира Путіна – ред.). Однак американський політик наголосив, що «ніщо інше, ніж рівень санкцій, якого Росія ніколи не бачила, не втримає Путіна, і це саме те, що США потрібно зробити разом зі союзниками».

Читати ще: Умови ненападу: що налякало Путіна і чи скористається Росія різдвяними канікулами для вторгнення в Україну

Раніше видання Financial Times (FT) з посиланням на аналітиків назвало два сценарії можливого вторгнення РФ в Україну.

Нагадаємо, 11 листопада Bloomberg опублікувало статтю, в якій говорилося про ризики повномасштабного нападу Росії на Україну. В агентстві зазначили, що в колах американських і європейських дипломатів серйозно схвильовані нинішнім переміщенням російських військ у бік кордону України.

У самій Москві це заперечують, називаючи осінню передислокацію військ «демонстрацією сили».

Читати ще: Кадиров запропонував приєднати Чечню до України чи Україну до Росії

На початку листопада в західних ЗМІ почала з’являтися інформація з посиланням на дані супутникових знімків про активне переміщення російських військових до кордону з Україною.

При цьому, в Міноборони України дану інформацію заперечували.

Це вже друга ймовірна хвиля загострення на російсько-українському кордоні з березня 2021 року. Однак, як пише Bloomberg, поки концентрація військ РФ відбувається переважно вночі, тоді як навесні в Кремлі відкрито погрожували наступом, чинячи політичний тиск на Україну, ЄС і США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Копіюй тактику ворог Показати IP 3 Січня 2022 11:55
Що тут думати, окупація Аляски.
Українець Показати IP 3 Січня 2022 13:12
Перед загрозами і небезпеками українці стають ще більш згуртованішими, монолітними і єдиними у пориві відстоювати свою незалежність у боротьбі з ворогом. А з другого боку - є можливість побачити тих, хто може стати колаборантом, прихвостнем, зрадником, бо відкриваються "консерви" і ті, хто емоцій не стримує, і тих, хто язиками плеще і ляпає проти України. Буде легко, як хробаків після дощу, позбирати і пустити за призначенням ! Щоби у лісі росли могутні дуби потрібна і така гниль для підживлення коріння !
Попандопуло до Українець Показати IP 3 Січня 2022 14:55
А звідки, Ви думаєте, взялися оті найкращі в світі чорноземи?
Шось там читав до Попандопуло Показати IP 3 Січня 2022 15:18
Морське дно, нє?
Я до Українець Показати IP 3 Січня 2022 17:22
дурнику - свою незалежність від нормального життя від промисловості та соціалки будуть відстоювати тільки свідомі барани.. яких вже зовсім мало..
олександр Показати IP 3 Січня 2022 15:04
Стримає Росію від нападу на Україну належне озброєння ЗСУ,а не санкції і співчуття Європи і Америки. Ваші санкції шановні Америка і Європа Росія (як говорить Лукашенко)..в гробу бачила.Від тих санкцій вже весь світ сміється.
Шерлок Показати IP 3 Січня 2022 17:02
Коли ж наші *проповідники* зрозуміють, що Україна потрібна америкосам лише в якості ракетного майданчика проти Росії? Така собі дрібна розмінна монетка. Більше ні для чого ми для *партнерів* не потрібні.
Я до Шерлок Показати IP 4 Січня 2022 18:49
*проповідники* з того мають трохи гешефту... тому так проповідують захопливо маразм про нато і гейропу..
Я Показати IP 3 Січня 2022 17:20
америкоси заберуться з України і своїх шавок заберуть - ніхто нападати не буде
Менталітететознавчин Показати IP 3 Січня 2022 19:16
Більше 2х не збиратися, бо 3й буде зрадником. І хто схоче захопити і потім кормити партизанів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus