USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У США сталася перестрілка на концерті, двоє вбитих

25 Липня 2021 10:23
В американському місті Сан-Рафел штату Каліфорнія сталася стрілянина на концерті реп-музики. У результаті загинули двоє людей, ще четверо – отримали поранення.

Про це повідомила пресслужба поліції міста, пише Корреспондент.net.

Відзначається, що інформація про перестрілку в південній частині Сан-Рафела надійшла правоохоронцям у ніч на суботу, під час концерту, на який, крім місцевих, прибули жителі інших міст.

Приїхавши на місце події, поліцейські запобігли спробі втечі учасників перестрілки. Зупинивши їхній автомобіль, копи побачили всередині чотирьох осіб. Двоє з них були поранені, одна людина – смертельно.

Ще чотирьох поранених поліцейські виявили на місці стрілянини. Їх госпіталізували, проте життя одного чоловіка врятувати не вдалося.

Підозрювані затримані. Причини і всі обставини трагедії встановить слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дзвоніть на 102 Показати IP 25 Липня 2021 10:47
Громадяни України - рівняємося на США. Кожен день, поліцейські когось уб'ють і навпаки хтось вб'є поліцейського, а крім того ще ці янкі між собою вбивають один одного, десятками убитих за добу. Нормальна демократична країна. Дійсно, що хочу те й роблю.
Реально Показати IP 25 Липня 2021 11:47
ну дуууууже цікава Волинська Новина....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus