USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У США сталася стрілянина в школі: одна дитина – у критичному стані

30 Вересня 2021 23:18
В американському місті Мемфіс (штат Теннессі) 30 вересня сталася стрілянина в початковій школі. Важке поранення отримав 13-річний підліток, він знаходиться в лікарні в критичному стані.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву поліції Мемфіса.

За даними правоохоронців, стрілянина в початковій школі сталася близько 09:15 за місцевим часом (17:15 за Києвом). Поліція підтвердила інформацію про одного постраждалого-неповнолітнього хлопчика, який доставлений в лікарню в критичному стані.

Після інциденту поліція і рятувальники евакуювали учнів. За попередньою інформацією, стріляв студент. Він зник з місця події. Пізніше хлопчик здався правоохоронцям.

Інших подробиць поліція не розкриває. Розпочато розслідування інциденту. У заяві навчальних закладів округу Шелбі говориться, що школа закрита, і батьки були повідомлені про подію.

На опублікованих в соцмережах фото і відео з місця події видно десятки поліцейських машини навколо школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus