USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У США викрали автомобіль із понад сотнею доз вакцини від COVID-19

5 Лютого 2021 08:58
У США поліція розшукує викрадача автомобіля із 30 ампулами вакцини від COVID-19, призначеними для людей, які очікують на другу ін’єкцію препаратом.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на телеканал WFLA.

Інцидент відбувся у місті Плант-Сіті в штаті Флорида. Як розповів капітан місцевого поліцейського управління Джеррі Стван, співробітник пункту роздачі вакцин ненадовго залишив своє авто за воротами майданчика, призначеного для щеплення. Ключі були в замку запалювання.

«Поки машина залишалася без нагляду, хтось, йдучи по вулиці, підійшов, сів в автомобіль і викрав його разом із вмістом», – уточнив Стван.

Зазначається, що 30 ампул містили від 150 до 180 доз препарату. Мова йде про сірий Hyundai Accent 2018 року з написом Florida NPJJ58.

Зловмисника зазнімкували камери відеоспостереження, правоохоронці описали його як світлошкірого чоловіка у віці близько 20 років. У підозрюваного довге волосся, і на момент крадіжки він був одягнений у світлу толстовку з капюшоном.

Читати ще: У США прибиральник випадково знищив майже 2 тисячі доз вакцини від коронавірусу

У поліції припускають, що ціллю крадія була саме автівка, а не вакцини. Водночас за інформацію, яка допоможе слідству, копи пропонують винагороду в сумі 5 тисяч доларів.

Раніше генеральний секретар Інтерполу Юрген Шток попередив, що пандемія COVID-19 надала злочинцям нові можливості для скоєння правопорушень, особливо з початком масового щеплення від коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus