USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У США прибиральник випадково знищив майже 2 тисячі доз вакцини від коронавірусу

22 Січня 2021 13:41
В американському Бостоні тисячі доз вакцини від коронавірусу компанії Moderna були знищені через те, що прибиральник випадково вимкнув холодильник, у якому вони зберігалися.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ABC News.

«У вівторок, 19 січня, співробітники VA Boston Pharmacy виявили, що морозильна камера у кампусі Ямайка плейн вийшла з ладу. Як результат, 1 900 доз вакцини Moderna від COVID-19, що зберігається в морозильній камері, були зіпсовані», – сказав представник VA Boston Healthcare System Кайл Тото.

За його словами, на холодильнику була встановлена система сигналізації, проте вона не спрацювала. Тото додав, що зараз з’ясовується, чому стався інцидент і з якої причини не спрацювала сигналізація.

Дози вакцини Moderna поступають до медзакладів у замороженому вигляді, після цього їх можна зберігати у холодильнику при температурі від +2 до +7 градусів за Цельсієм до 30 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Да Показати IP 22 Січня 2021 14:03
Прибиральник, випадково? А то не Джоні Іванов був, випадково?
Коронавірус Показати IP 22 Січня 2021 18:20
Він, між іншим, врятував десятки людей від смерті "із-за тяжких супутніх хвороб".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus