USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

У Старовижівському районі за 58 млн будують школу

26 Листопада 2017 23:41
У селі Любохини Старовижівського району за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку і місцевого бюджету будують школу. Вже зведені три поверхи, вставлені вікна, триває утеплення стін та облицювання фасаду.

У декількох класах почали укладати підлогу з дерев’яних дощок. Загальна вартість будівництва школи становить 58 мільйонів гривень, інформує Волинська регіональна дирекція НТУ.

Її зведення розпочалося 2011-го. На даний час навчально-виховний процес у Любохинівській школі організовано у трьох старих будівлях (рік введення в експлуатацію – 1933). У 2017-2018 навчальному році в закладі здобувають освіту 278 учнів. Кількість посадкових місць у приміщеннях школи – 150. Навчання проходить у дві зміни. Кілька класів початкової школи навчаються в пристосованому приміщенні сільської ради. Відсутні спортивна та актова зали, а в наявних приміщеннях учні школи не мають можливості займатися спортом, рухливими іграми, організовувати масові заходи. Також у школі відсутні внутрішні санвузли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 29 Листопада 2017 12:21
Доброго дня! Звертаюсь за допомогою. Хочемо дізнатись контактні дані будівельної компанії, чи будь кого з робітників, які будують школу в Старовижівському районі. Допоможіть дізнатись контакти, так як ми шукаємо також робітників для будівельних робіт.Можливо вони нам допоможуть. Завчасно дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus