USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У столиці школяр отримав 100-тисячний штраф і умовний термін за булінг

18 Липня 2019 19:42
У київській школі учня, який знущався над іншим, покарали за булінг. Йому призначили покарання у вигляді року умовно, а батькам доведеться сплатити штраф потерпілій дитині в розмірі 100 тисяч гривень.

Сварка і конфлікт між хлопчиками відбулися в січні 2019 року, але рішення суду стало відомо лише днями, повідомляє УНІАН з посиланням на РБК-Україна.

У ньому ж зазначається, що бійка між дітьми сталася на спортивному стадіоні, кривдник завдав іншому школяреві 17 ударів кулаками. В результаті у постраждалого учня травми середнього ступеня тяжкості. За станом здоров'я дитина не ходила до школи три тижні. Нападник повністю визнав, що винен, але суд постановив покарати його роком позбавлення волі умовно, а його батьків зобов'язав виплатити постраждалій дитині моральну компенсацію в розмірі 100 тисяч гривень.

Як повідомлялося, 19 січня цього року, в Україні набув чинності закон про протидію булінгу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вікінг Показати IP 18 Липня 2019 19:50
А потім виростають овочі не здатні захистити ні себе ні рідних та близьких. Ніяк не пропагую насильство, але в мої часи в школі були жорсткі бійки і всі розбиралися без батьків, а за кого вписувалися батьки, той назавжди втрачав свій авторитет. І уявіть собі більшість виросли нормальними людьми. Треба вміти стояти за себе, від бидла суд не захистить.
Кех до Вікінг Показати IP 18 Липня 2019 21:45
Хотівби із Вами не погодитись і посперичатись, але вимушений визнати , що Ви праві.
Вах до Вікінг Показати IP 18 Липня 2019 22:06
А тепер уявіть що вашу дитину побив і зробив калікою більший(сильніший) школяр...(варіантів багато...банально вибив око...)- будете щасливі шо виростили"малого вікінга"?і небудете втручатись...?
ВВ до Вікінг Показати IP 19 Липня 2019 10:04
Завжди, хто не міг за себе постояти принижували. В чому ж тоді Ваша логіка? Принижені і так морально страждали. Мене в 15 років колись добре присадили, коли наніс тілесні ушкодження в дитячому лагері. Суду не було, але батьків потягали трохи.. з тих часів дурі в голові моїй немає. Наслідки я бачив і жалію за скоєне. Випадково можна зробити людину калікою, доказуючи який ти крутий перець...
Іван Петрович Показати IP 19 Липня 2019 12:22
Добре тут розказувати, поки це тебе не стосується. Наприклад ,мене це стимулювало записатися на бійцівську секцію. І хоча жолдних спортивних вершин я не досяг, але на черговій зустрічі випускників так відвісив, що просто жах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus