USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Сирії - вибух біля колони автобусів з евакуйованими

15 Квітня 2017 17:33
Біля колони автобусів з евакуйованими людьми, які очікують виїзду в сирійському місті Алеппо, стався вибух.

Інформацію підтвердили як провладні сирійські ЗМІ, так і опозиція та спостерігачі, повідомляє Європейська правда з посиланням на Reuters.

За попередньою інформацією, терорист-смертник підірвав замінований автомобіль поряд з колоною автобусів. Точна кількість загиблих чи поранених поки невідома.

Агентство AFP, посилаючись на інформацію спостерігачів, повідомляє про 16 загиблих.

На фотографіях, опублікованих державними сирійськими ЗМІ, видно, що на місці вибуху лежать тіла і йде густий чорний дим від пожежі. Багато автобусів почорнілі від вибуху і з вибитими вікнами.

Вибух стався в районі Рашидин на околиці Алеппо, де скупчилися десятки автобусів, що перевозять шиїтів з двох сіл, які були евакуйовані в рамках угоди між сирійським урядом і повстанцями.

Раніше стало відомо, що тисячі сирійців застрягли в Алеппо і прилеглих районах під час евакуації з двох шиїтських сіл в обмін на сунітських повстанців і їхні родини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бог Показати IP 15 Квітня 2017 22:20
Вони воюють з біблійних часів не має в них розуму в Біблілі це поганський народ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus