USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.86

У таборі «Супутник» організували школу плавання

4 Липня 2017 08:00
На базі табору «Супутник» у селі Світязь відбулись Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей у літній канікулярний період «Школа плавання».

Свято на воді провели працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Метою заходу є навчання дітей плаванню як однієї з життєво необхідних навичок, повідомляє БУГ.

Основним завданням «Школи плавання» є популяризація здорового способу життя; формування у дітей свідомої потреби у систематичних заняттях фізичною культурою; профілактика шкідливих звичок – наркоманії, тютюнопаління, алкоголізму; презентація форм організації фізично активного дозвілля в місцях масово відпочинку.

У заході взяло участь 60 дітей. Найактивніші учасники отримали призи та дипломи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus