USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині діє «Школа плавання»

7 Серпня 2015 11:56
Працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організували виїзд до дитячого оздоровчого табору імені Олега Кошового, що знаходиться в селі Дачне Ківерцівського району в рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів за програмою «Школа плавання». Про це повідомляють організатори заходу.

Метою таких заходів є навчання дітей плаванню на відкритих водоймах в літній оздоровчий період, популяризація здорового способу життя, організація змістовного дозвілля та залучення дітей до рухової активності у канікулярний період.

Для вихованців табору ткож організували свято Нептуна, під час якого у веселій ігровій формі діти знайомились з правилами безпеки поводження на воді. Після урочистої частини свята в спеціально облаштованому басейні діти змагались в естафетах на воді зі спортивним інвентарем, який надав Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Також під час заходу відбулася спортивна вікторина на олімпійську тематику, так що усі охочі мали змогу перевірити свої знання у сфері спорту.

Всього у заході взяло участь 175 дітей-сиріт вихованців табору різних вікових категорій.

Переможців та призерів заходів нагородили дипломами та спортивним інвентарем від організаторів змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus