USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Теремно підприємець облаштовує літній майданчик. Є ті, хто проти

25 Червня 2015 15:34
На Теремнівській, 62а планують реконструювати територію, а поки що встановлять тимчасові споруди і вестимуть підприємницьку діяльність.

Виконком погодив підприємцю Шереметі О.Ю. розміщення групи тимчасових споруд з літнім майданчиком для провадження підприємницької діяльності на вулиці Теремнівській на термін 3 роки, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів, - повідомляє «Район Луцьк».

Однак, щоб встановити ці споруди, потрібно ще отримати дозвіл на роботи з благоустрою у департаменті ЖКГ та паспорт прив’язки групи тимчасових споруд в управлінні містобудування та архітектури.

Біля об’єкту підприємицю зобов’язали встановити урни для сміття, а самі споруди оздобити квітковими композиціями.



На цій місцині буде літній майданчик

А поки мальовнича територія на Теремнівській впізнавана хіба що за розваленим будинком, який стоїть при дорозі і в якому лежить купа сміття та гілок. Поруч – озерце та щось схоже на пляж, теж наразі не облагороджений. Однак тут все одно відпочивають люди, гуляють діти, росте невеличкий сквер.



А поки що всередині зруйнованого будинку поскладали дрова





... і поскидали сміття.

Однак, як повідомляє «Волинське агентство розслідувань», мешканці сусідніх будинків – проти зведення тимчасової будівлі.

Згідно з повідомленням, сьогодні, 25 червня на Теремнівській, у зеленій зоні, зрізали дерева та почали зводити тимчасову будівлю.

Люди, повертаючись з роботи, зауважили, що в зеленій зоні з’явилася велика бетономішалка, а робочі заливають бетоном залізні сваї. Представники підприємця запевнили, що йдеться про будівництво «тимчасової» споруди. Мешканців стурбувала перспектива нового сусідства – вони запросили на місце події депутата міської ради Павла Данильчука.

«Є декілька порушень. Неозброєним оком видно, що тут заливають бетон – це вже не є тимчасова споруда. Друге він – зрізав кілька дерев, на які мав отримати дозвіл від спеціальних структур», – каже Павло Данильчук.

Депутат зазначив, що можливо на наступних засіданнях доведеться ініціювати скасування дозволу на встановлення тимчасової споруди. На місце будівництва викликали міліціонерів, які зафіксували порушення.

Жителі також зателефонували на гарячу лінію муніципальної дружини. З’ясувати, що сталося, прибули представники відділу управління розвитку підприємництва і реклами та відділу архітектури.

«Далі будемо спілкуватися з відділом містобудування, щоб з’ясувати, чи це все здійснюється відповідно до паспорта прив’язки», – зазначила заступниця начальника відділуСвітлана Висоцька. Люди кажуть, що сумніваються у «тимчасовості» споруди, бо працівники заливають бетоном металеві конструкції.

«Наша територія раніше називалася «Природоохоронна зона «Теремнівські ставки». То де ж таке може бути, щоб тут рубали дерева і ставили чергову «пивнушку». Ті дерева робочі спиляли і просто поскидали у сусідній розвалений будинок», – кажуть мешканці прилеглих будинків. Вони проти будівництва у зеленій зоні, де люблять гратися діти.

За станом на 17:20 25 червня будівництво зупинили. Триває демонтаж встановлених свай.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ось вам Показати IP 25 Червня 2015 15:53
До речі цей розвалений будинок це колишній спорткомплекс "Колос". Не так давно виглядав на багато краще. Але байдужість нашої влади до спорту, до здоровя народу, призводить до того що й "нова" будівля "Колосу" скоро розвалиться ( басейну вже давно хана). От такі справи.... зроблять чергову забігайлівку з клумбами. А наші місцеві депутати й далі будуть вулиці перейменовувати....
Всезнайко до Ось вам Показати IP 25 Червня 2015 19:02
А краще розвалюха заср*на?
ось вам до Всезнайко Показати IP 25 Червня 2015 20:54
Краще парк ніж черговий кабак. Там кабаків достатньо. А розвалюху можна розібрати, бо час через нездар чиновників вже втрачено.
Мамалига Показати IP 25 Червня 2015 16:38
О, теремнівським лигарям буде де пивасік ханижити
Анонім Показати IP 25 Червня 2015 19:06
Данильчук поправився...
Всезнайко до Анонім Показати IP 25 Червня 2015 19:32
Геть розпух, скотиняка...
Анонім Показати IP 25 Червня 2015 20:32
А де Григорій? Там де ця парочка там - там пивнушки, п'яного легше дурити...А дерева зрубувати- вони , що їх садили? Все сходить з рук - шахраї і злодії , що персонал дурять, що в державу не платять. Саме головне прихватити землю , це одна із схем .
Паша Показати IP 25 Червня 2015 21:39
от влада, ще не відкрився а вже зобов'язують на укладання договорів, та отримання дозволів)) а влада нащо тоді? Людина гроші хоче вкласти, а чиновники мають на руках його носити і самі стукати в двері щоб помогти
Паша Показати IP 25 Червня 2015 21:40
хоча і це все піар. Просто так попробуй щось в Луцьку почни...)) полюбе все проплачено.
Свідок Показати IP 25 Червня 2015 21:41
На лице, судячи по малюнкам, порушення земельного та природоохоронного законодавства.Хіба це група тимчасових споруд?
777 Показати IP 25 Червня 2015 22:21
Доречі в тій споруді ще в далекі 70-ті минулого століття займались дзюдоїсти. А чому в даному теремнівському парку не зробити дитяче кафе та дитячий майданчик. А пивнухи є поруч: "Теремок", "Даринка" -колись книжковий магазин, "Пік-нік"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus