USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Токіо чоловік у костюмі Джокера напав з ножем на пасажирів поїзда

1 Листопада 2021 08:58
Кількість постраждалих під час нападу з ножем у вагоні електропоїзда у Токіо зросла до 17. Після нападу був вчинений підпал, повідомляє агенція Associated Press в неділю, 31 жовтня, передає УНН.

Як зазначили в поліції Токіо, інцидент стався близько восьмої вечора за місцевим часом на залізничній лінії Кейо, що з’єднує передмістя з центральними районами. Чимало людей саме прямували до центру, аби віддати голоси на парламентських виборах і потрапити на святкування Геловіну. В одному з вагонів 24-річний чоловік з ножем напав на людей у костюмі Джокера – суперлиходія із всесвіту коміксів DC Comics. Після цього, за словами очевидців, молодик почав розливати по підлозі рідину. Як повідомляє японський мовник NHK, свідки чули вибух, бачили дим і вогонь.

«Спершу я подумав, що це якийсь геловінський розіграш. Але коли побачив чоловіка з довгим ножем, почав тікати. Мені дуже пощастило, що я не поранений», – наводить NHK слова очевидця. На відео, яке поширили користувачі японського Twitter після інциденту, видно, як пасажири вибираються з потяга через вікна.

На місце одразу прибули правоохоронці й пожежники. Нападника затримала поліція, його мотиви з’ясовують.
Цей ножовий напад став уже другим в Японії за останні два місяці, попри те, що такі злочини – рідкість у країні. У серпні, за день до церемонії закриття Олімпійських ігор, чоловік з ножем поранив дев’ятьох пасажирів електропоїзда в Токіо. Нападник здався поліціїї і заявив, що нападав на жінок, «які видавалися щасливими».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus