USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У центральному парку Луцька демонтують чотири атракціони

24 Червня 2020 11:48
Луцькі депутати ухвалили проєкт рішення про демонтаж атракціонів у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки через їхній незадовільний технічний стан та закінчення терміну експлуатації.

Про це стало відомо сьогодні, 24 червня, під час засідання позачергової дистанційної 84-ї сесії.

Так, згідно із проєктом рішення, відбудеться демонтаж конструкцій:

– атракціони «Гойдалки «Човники»;

– атракціони «Гойдалка берізка»;

– атракціон «Веселий поїзд «Північ»;

– атракціон «Сонечко».

Кошти, отримані від здачі метелобрухту конструкцій, мають залишитись на рахунку КП «Парки та сквери м. Луцька».



Як написав на своїй сторінці у фейсбуці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, незабаром оголосять конкурс на найкращу концепцію розвитку території, де зараз знаходяться атракціони, аби надати нового життя цій розважальній зоні парку.
Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що власник атракціонів Павло Цапюк зазначив, що демонтують найстаріші атракціони, які і морально, і технічно вже застарілі.

«Ми раді, що вивільняємо нарешті цю територію і це цілком і повністю вписується в наше бачення і попередні плани розвитку даної території відпочинку і розваг! Ви на них вже і так 2-3 сезони не катались, але, так як це комунальне майно, ми чекали рішення на їх знесення. Нарешті це сталось і ми працюємо далі. Тому запрошую всіх в парк атракціонів, який працює щоденно з 12:00 за гарної погоди», - зазначив Павло Цапюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Дід Показати IP 24 Червня 2020 12:31
Ех, я на човниках-лодочках гойдався 45 років назад.
локі Показати IP 24 Червня 2020 12:33
Прийло літо, - пора різати актракціони... Невже не можна це було зробити будь-якої іної пори року???
Andrij Показати IP 24 Червня 2020 13:39
а може щось таке зробите? https://www.holidaypark.de/de/attraktionen
Таак Показати IP 24 Червня 2020 13:45
Закінченню терміну експлуатації допоміг незадовільний технічний стан до якого довели "чудо-гоподарі". Вангую, новим атракціонам явно не світить надання нового життя в цій розважальній зоні парку! Що буде? - Черговий шалаш-шашлик-пиво-води. Від минулої величі парку залишився ще один оригінальний обехт - Літнє Кафе - перетворене в руїни. Цю сторону парку минають десятою дорогою. Доречі кафе оригинальне з видом на замок... Про яскраву класичну карусель з ліхтариками з духовим органом з клоунами-аніматорами якої так не вистачало всі ці роки - можна забути. Луцьк по-тихенько перетворюється в місто-село з заїзжими атракційонами.
Петя Показати IP 24 Червня 2020 13:53
Ріжте всі і набудуйте там будинків щоб був парковий квартал.
Лучанин до Петя Показати IP 24 Червня 2020 17:22
Це ж скільки торгових центрів, буратін і егоїстів можна побудувати в парку.
Втормет Показати IP 24 Червня 2020 17:30
Чи не краще Гойдалки та Веселий поїзд продати на аукціоні чи тим хто їх відремонтує та встановить в своїй громаді? Старовину Карусель з парку Ідора продали на аукціоні яку придбав Дэвід и Джейн Валентас. Відреставували за 15 млн а архітектор Жану Нувелю спроектував скляний павільон. Повне відновлення каруселі йшло 27 років. 16 вересня 2011 р., Карусель Джейна розпочала нове життя.
ТААК ДО ТААК Показати IP 24 Червня 2020 23:21
ЩО ЗА ЗВИЧКА НИТИ З ЛЮБОГО ПРИВОДУ ? УСІ АТРАКЦІОНИ ПРАКТИЧНО , ФІЗИЧНО І МОРАЛЬНО ЗНОШЕНІ.ХТО БУДЕ РИЗИКУВАТИ , КАТАТИСЬ НА НИХ,ТІЛЬКИ БЕЗДУМНИЙ . БО ІМ ПО 50 , 30 РОКІВ, ХТО ЇХ РЕМОНТУЄ ?НЕХАЙ БУДУТЬ НОВІ АТРАКЦІОНИ І КАРУСЕЛЬ З ЛІХТАРИКАМИ ОБОВ ЯЗКОВО. А ЛІТНЄ КАФЕ ЧЕРЕМШИНА , РОДОМ З ДАЛЕКОГО ДИТИНСТВА , НЕ В ОСТАННІ РОКИ ЙОГО ЗНИЩИЛИ, А ЗАКИНУЛИ РОКІВ 45 ТОМУ, ТЕПЕР ХОЧ ПОБАЧИЛИ , ДЕ ВОНО БУЛО , КОЛИ ПАРК ПОЧИСТИЛИ. Є БАЖАЮЧІ ЙОГО ВІДБУДУВАТИ , НЕХАЙ ВІДНОВЛЮЮТЬ. ТІЛЬКИ НЕ НИЙТЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus