USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У центральному парку Луцька приведуть до ладу алеї вздовж Стиру

22 Квітня 2020 08:00
Цього року в центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку відремонтують дві пішохідні доріжки.

Відкриті торги для пошуку підрядників оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 4 травня, а аукціони мають розпочатися 5 травня.

Відремонтувати планують дві пішохідні доріжки:

- на алеї з фігурами скульптора Миколи Голованя (очікувана вартість ремонту становить 1,15 мільйона гривень);

- по дамбі вздовж річки Стир (очікувана вартість – 3,5 мільйона гривень).

Роботи включатимуть улаштування поліуретанового покриття (по дамбі) чи викладення бруківки (на алеї зі скульптурами), нанесення дорожньої розмітки, улаштування нових LED-світильників, монтаж кронштейнів.

Усі роботи хочуть закінчити до початку нового року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
додік Показати IP 22 Квітня 2020 10:07
Сьогодні вранці йшов на роботу через парк по дамбі. Гуановударі вже сидять з вудками над каналами і ловлять товстолобів, яких учора випустили в канали хороші люди. Муніципали, ау!
Лучанин Показати IP 22 Квітня 2020 10:18
Ніхто не каже, шо такі речі не треба робити ! Але в даних умовах і при теперішніх економічних розкладах влада повинна виробити чітку систему пріорітетів, виходячи із нагальних потреб лучан. На жаль, професійна компетенція влади базується лиш на другоряних, показушних діях, далеко не головних і з розрахунку отримання дешевих політичних дивідентів перед виборами. А де робота із залучення в економіку міста інвестицій ? Що робиться по створенню нових робочих місць ? Як фінансується будівництво соціального житла і соціальної інфраструктури ? Шо з комунальною сферою, шо із зарплатами медиків, педагогів ? А про розвиток промислового виробництва, створення робочих місць, збереження культурної спадщини, гіркополонківський сморід я вже і мовчу . А чого заглохла робота по розширенню меж Луцька і чого, чого, чого ? Не мощення плиткою буде визначати статус обласного центру !
хехъ до Лучанин Показати IP 22 Квітня 2020 11:19
финансисты давно одолели промышленников, о чем вы?
ігор луцький до Лучанин Показати IP 22 Квітня 2020 11:30
Згідний з Вами на 99%.Але мусимо змиритись,,тому що до осені нічого не зміниться.
Заяць Показати IP 22 Квітня 2020 11:31
Дамба та прилегла до неї територія давно потребує догляду. По популіському стилю знов обмежаться косметичними роботами та порозпиляють кошти? Ги, "улаштування поліуретанового покриття", по дамбі не тільки бігають спортсмени та проходять пішоходи, там ще рухаються велисопеди і вигулють собак. Наскільки практичним виявиться покриття? Чи буде вибрано покриття під умови експлуатації, чи як завжди - що дешевше?
Василь Показати IP 22 Квітня 2020 13:34
Хороше рішення-але чи воно на часі!!??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus