USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У центрі Києва поліцейське авто збило крадія. Відео 18+

31 Жовтня 2018 13:53
У ніч на 31 жовтня у центрі Києва поліцейський автомобіль Mitsubishi Outlander збив чоловіка.

Подія сталася на бульварі Шевченка. Чоловік перестрибнув паркан та потрапив під колеса авто, повідомляє «Інформатор».

Від удару його відкинуло за паркан, у повітрі хлопець зробив кілька обертів. У результаті наїзду потерпілий отримав серйозні травми і у важкому стані був госпіталізований в лікарню.

Під час оформлення ДТП до патрульних підійшов хлопець і розповів їм, що потерпілий і ще двоє невідомих пограбували його.

При перегляді записів камер відео спостереження дана інформація підтвердилася. Троє невідомих відібрали у перехожого рюкзак і почали тікати на протилежну сторону бульвару перестрибуючи через паркан. Першим перебігав хлопець, який і потрапив прямо на автомобіль патрульних. Двоє інших порушників побачили, що сталося, кинули рюкзак і втекли.

На місці ДТП працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Подробиці події і особа постраждалого хлопця встановлюються.

Увага! Відео містить шокуючі кадри. Не рекомендується до перегляду особам, які не досягли 18 років, вагітним жінкам і людям зі слабкою психікою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2018 14:49
Карма,нарешті справедливо покараний,а не умовно.Вищі сили вмішались,бо вже це умовне покарання дозволило всім робити що завгодно і відчувати себе героєм
911 Показати IP 31 Жовтня 2018 15:41
Працівник патрульної поліції не обрав безпечної швидкості для руху службового авто та наїхав на бігохода, який перебігав дорогу у невстановленому місці. Своїми діями полісмен завдав постраждалій особі травми, які можливо не сумісні з життям або стануть причинами його непрацездатності. За розбій це дуже велике покарання.
Дід до 911 Показати IP 31 Жовтня 2018 16:47
Відео - прямий доказ того, що пішохід навмисно кинувся під колеса автомобіля, водій не міг ніяк уникнути дтп. + Водій має повне право подати в суд на компенсацію збитків завданих пішоходом
Артем до 911 Показати IP 31 Жовтня 2018 16:58
За перебігання у невстановленому місці це стандартне покарання (можна подивитись по новинам, що відбувається з людьми, що перебігають дороги де захочуть), а розбій - це вже до купи.
Якось пох*. Показати IP 31 Жовтня 2018 16:38
Странно... Как вовремя и быстро сработала полиция... Вот бы так было всегда...
Metaller555 Показати IP 31 Жовтня 2018 17:13
Закон карми у всій красі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus