USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центрі Луцька хочуть побудувати торгово-офісний центр

21 Червня 2018 11:55
Змінити призначення невеликої ділянки на вулиці Кривий Вал під будівництво торгово-офісних приміщень просить лучанин. Профільна комісія міськради не рекомендувала змінювати призначення ділянки.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 21 червня.

Депутати розглянули проект рішення про дозвіл на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Кривий Вал, Глушець, Градний Узвіз, Гончарова, Паркова та Лесі Українки.

Як пояснив перший заступник начальника управління містобудування та архітектури Веніамін Туз, до міськради звернувся лучанин Валерій Феоктистов, з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, яка знаходиться на вулиці Кривий Вал, 37 під будівництво торгово-офісних приміщень. Посадовець зауважив, що не знає, якою буде площа ділянки, відведеної під забудову.

Члени комісії звертали увагу на те, що неможливо побудувати великий торгово-офісний центр на ділянці площею 10 сотих, зважаючи на щільність забудови та потребу облаштування парковки. Депутат Костянтин Петрочук зазначив, що вище 4 поверхів будівлю зводити там не можна.

У підсумку, члени комісії не рекомендували підтримувати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
777 Показати IP 21 Червня 2018 12:30
Ви вже й так зас*али місто (чого вартий візовий центр).Скверів все менше і менше, всі дерева повирубували,газони пзнищували.Коли ви вже нажеретеся? А не вдавитеся?
Бики Рабани Показати IP 21 Червня 2018 12:35
Мали ми вас усії в ср*ці
Лучанин Показати IP 21 Червня 2018 12:53
Все повністю залежить від професійної і принципової позиції міської влади і дотримання нею вимог генплану міста. Згадайте, хто хотів і хто хоче замість громадського туалету збудувати гинделик на Театральному майдані. Пригадайте фамілію ініціатора і кришувальників забудови заплави р. Стир на Ковельській, забудови зелених зон, натикування кіосків на тротуарах. Перед виборами вони ну дуже голосно зазвучать і мало їм не здасться !
11 Показати IP 21 Червня 2018 13:08
Лучани просять чи забудовник? Ви уточніть
Анонім Показати IP 21 Червня 2018 14:05
Скоро попросять на місці ринку побудувати торговий центр,а вам весь час їздять по вухам про туристів)))
ххх до Анонім Показати IP 22 Червня 2018 20:00
хай краще буде торговий центр, як базар з бардаком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus