USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центрі Луцька молилися за «небесних воїнів»

20 Лютого 2015 21:08
У день річниці кривавої розправи над патріотами України на Майдані молитвою згадали лучани Героїв Небесної Сотні.

Поминальний молебень біля фотостенду «Герої Небесної Сотні» на Театральному майдані відбувся 20 лютого.

Під час панахиди, яку очолив митрополит Луцький та Волинський Михаїл, згадали «небесних воїнів України» - Героїв Небесної Сотні, а також полеглих у боротьбі проти російських окупантів на сході України. Для того, аби віддати шану загиблим Героям, зібралося декількасот лучан. Багато хто приніс із собою лампадки та квіти. Схилили голови перед Героями Небесної Сотні і волинські можновладці.



Міський голова Микола Романюк подякував усім присутнім, які зібралися у місці, де можна на світлинах побачити Героїв Небесної Сотні, Героїв України, які загинули на сході, захищаючи свободу і незалежність держави. Він зауважив, що їхні імена завжди залишаться у наших серцях. міський голова закликав присутніх вшанувати пам'ять патріотів України хвилиною мовчання.

Голова обласної ради Валентин Вітер зазначив, що протягом останнього року українці стали більш патріотичними, але варто пам’ятати про те, якою ціною цього вдалося досягти.

З його слів, ці жертви були недаремними, хоча ми нині не бачимо різких перемін – немає покарання для злочинців, які знущалися над українським народом, не розслідують справи тих, хто вбив Героїв Небесної Сотні.

«Ми зараз схиляємо голови перед нашими героями, тими людьми, які показали що Україна ще є, що є українці, і показали, що таке патріотизм, прагнення до волі, свободи», - зауважив Валентин Вітер.



Завершили вшанування пам’яті Героїв спільним виконанням Державного Гімну України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Петро Показати IP 20 Лютого 2015 21:28
А " подруга" Гунчика вже в одній ширензі з посадовцями!!!!!!
123 Показати IP 21 Лютого 2015 08:36
Гунчика Романюка потрібно гнати з віти палкою ! Вони ні якого відношеня до майдану немають ! За них ті хлопці загинули ! Ще й Пирожик там зі своєю Свободою продажною стоїть ! Усі я думаю побачили що таке партія Свобода такі ж самі грабіжникі як і Регіонали! Третій майдан вже близько, типер вам не втікти зрадникі , будете суворо покарані!
Оля Показати IP 21 Лютого 2015 08:51
Аморальна Галька (співмешканка Гунчика) немає права там стояти взагалі. Для чого гуня її таскає за собою на офіційні заходи, більшість і так знають з якою вона є
Сором Показати IP 21 Лютого 2015 15:47
Яке право мали бути присутніми на цьому заході Романюки, Гунчики і подібна їм банда. Ця річниця це біда нашої країни, людей, люди на майдані гинули за те, щоб навпаки цієї нечисті не було при владі, а вони ще сміють вилазити. гнати їх треба
Ксеня Показати IP 21 Лютого 2015 15:52
Що то за Галька хто вона

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus