USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У центрі Луцька на одній з вулиць встановили нові дорожні знаки

1 Лютого 2024 10:20
На вулиці Банковій у Луцьку організували односторонній рух для автівок. На повороті з вулиці Нестора Бурчака на Банкову встановили новий дорожній знак – односторонній рух.

Цей знак діє по вулиці Банковій до перехрестя з вулицею Євгена Сверстюка. Рух водіям дозволено лише ліворуч і праворуч, розповів Суспільному керівник відділу інженерно-транспортної інфраструктури Луцької міської ради Роман Возняк.

За його словами, нові дорожні знаки на цьому відрізку у Луцьку встановили на прохання жителів прилеглих вулиць, департаменту освіти й депутатів.
Читати ще: У селі біля Луцька встановили камеру фотовідеофіксації порушень ПДР

На місці встановлення нових дорожніх знаків працювали патрульні поліцейські. Чи вони уже штрафують водіїв, які порушують правила дорожнього руху, чи лише проводять профілактичні бесіди з порушниками, прессекретарка управління патрульної поліції у Волинській області Ольга Коваленко відповідати відмовилася.
Читати ще: В Україні за рік суттєво побільшало ДТП і зріс рівень смертності

За словами посадовця міськради Романа Возняка, до 2 лютого на цьому відрізку дороги та у прилеглих дворах, поблизу ліцею № 9 ще будуть встановлювати додаткові дорожні знаки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
член кориспондент Показати IP 1 Лютого 2024 13:12
вигідно сказати на прохання мешканців хто мене питав а чому рух від сізо до майдану а не наоборот це розгрузилоб вул вінниченка питань більше як відповідей
Анонім Показати IP 2 Лютого 2024 20:49
розгризилоб - ну і слово! До сих пір до тями прийти не можу!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus