USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центрі Луцька на переході таксі збило пішохода

8 Жовтня 2022 10:49
Диспетчер відділу «Центру безпеки міста Луцька» завдяки камерам відеоспостереження зафіксував наїзд на пішохода.

Про це повідомили в департаменті муніципальної варти Луцькради.

Подія трапилася на вулиці Словацького. Водій таксі «Еко», керуючи автомобілем Nissan, не надав переваги в русі пішоходу, який переходив дорогу нерегульованим пішохідним переходом, унаслідок чого трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Інспектор департаменту муніципальної варти, що був поряд, оперативно відреагував, викликав швидку медичну допомогу та поліцію.

«Нагадуємо, що на нерегульованих пішохідних переходах пішоходи мають перевагу в русі перед транспортними засобами з моменту, коли вони ступили на перехід. Для виконання вимоги цього пункту водій транспортного засобу обов'язково має своїм маневром показати пішоходам, що він дає дорогу, тобто знизити швидкість, якщо цього достатньо для того, щоб дати дорогу або зупинитися.

Заборонено здійснювати об'їзд пішохода, який перебуває на пішохідному переході, незалежно від відстані між ним і транспортним засобом, а також збільшувати швидкість з метою «проскочити» перед пішоходом, який ступив на нерегульований пішохідний перехід», – нагадують муніципали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Він Показати IP 8 Жовтня 2022 11:47
Для чого робити переходи в поворотах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus