USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У центрі Луцька обікрали магазин годинників на понад мільйон гривень

17 Травня 2021 16:53
Жителя Запорізької області, який разом зі спільником викрав з луцького магазину годинники вартістю понад 1 мільйон гривень, взяли під варту.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

Слідство вважає, що уночі 13 січня 2021 року чоловіки, один з яких уже був неодноразово судимий, інший теж має проблеми із законом, розбили вітрину магазину «Наш час» на проспекті Волі у Луцьку та викрали 127 годинників загальною вартістю понад мільйон гривень.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину.

Один із них перебуває у розшуку.

Іншому ж Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, проте, оскарживши таке рішення, нині прокурори домоглися взяття підозрюваного під варту.

Зауважимо, що згідно із санкцією ч.5 ст. 185 КК України, крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах, карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus