USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

У центрі Луцька облаштують нові парковки

17 Січня 2024 12:14
На вулицях Степана Бандери та Винниченка в обласному центрі Волині цьогоріч планують створити паркувальні майданчики.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

У звіті про роботу комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» вказано, що протягом першого півріччя підприємство планує зосередити свої сили на поступовому збільшенні кількості паркомісць у центральній частині міста.

Зокрема, на вулиці Богдана Хмельницького, 1 (Театральний майдан) планується впровадження автоматичної системи паркування у вигляді в’їзного-виїзного терміналу.

А ось на вулицях Винниченка та Степана Бандери облаштування паркувальних майданчиків планується шляхом нанесення відповідної дорожньої розмітки, встановлення інформаційних табличок з інструкцією безготівкової оплати послуг паркування за допомогою мобільного застосунку SmartLutsk.

Крім цього, «АвтоПаркСервіс» планує оновити застарілі паркувальні автомати на майданчику для паркування на вулиці Кривий Вал на нові платіжні термінали, що забезпечить водіям оплату послуг паркування готівкою, за допомогою платіжної картки або мобільного додатку SmartLutsk. Такі ж платіжні термінали підприємство планує встановити цього року на паркувальному майданчику на вулиці Кравчука.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Водій Показати IP 17 Січня 2024 13:23
Не треба маніпулювати термінами, ЦЕ НЕ НОВІ ПАРКОВКИ! Огородити безкоштовну парковку і поставити шлагбаум - багато розуму не треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus