USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Поблизу луцьких ринків не вистачає парковок

17 Травня 2016 22:50
Відмінити дію окремих дорожніх знаків біля ринків міста, які забороняють паркування автомобілів, пропонують в профільному департаменті Волинської облдержадміністрації.

Про це йшлось під час засідання постійної комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства сьогодні, 17 травня.

Директор департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка звернувся до комісії з проханням рекомендувати органам місцевого самоврядування переглянути доцільність встановлених дорожніх знаків, які забороняють зупинку та стоянку автомобілів поблизу торгівельних закладів та ринків, оскільки інших територій для паркування поблизу не передбачено.

Зі слів Мирки, слід проінспектувати території поблизу ринків та пропрацювати схему руху таким чином, щоб передбачити місце для облаштування парко-місць та відповідних знаків дорожнього руху. На його думку, недоцільно штрафувати водіїв за неправильну парковку поблизу ринків чи торгових центірв, якщо «законного» місця для парковки там просто немає.

Депутат облради Леонід Стефанович, який свого часу працював над проектом створення нинішнього «Варшавського» ринку, каже, що ще в 80-ті роки в плані передбачили суттєві площі для паркування автомобілів. Проте, нині їх використовують для облаштування торгових точок та нарікають на те, що ніде ставити автомобілів.

З його слів, для того, аби вирішити проблему, слід просто упорядкувати наявні ділянки, передбачені планом забудови.

Зрештою, члени профільної комісії рекомендували сесії облради підтримали пропозицію від департаменту інфраструктури ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Полішук Показати IP 17 Травня 2016 23:14
Та позакривати ті ринки і попереносити за межі міста. І не треба нити шо базарники то робочі місця.
читач до Полішук Показати IP 18 Травня 2016 08:21
ти мабуть придурок від народження???
ВОВК до Полішук Показати IP 18 Травня 2016 16:46
ти баран поліський їдь на СВОЮ ДЕРЬОВНЮ там в хліву худоба тебе зачекалася .Хлопу личить за плугом ходити а не про ринки ляпати помелом.
Анонім Показати IP 17 Травня 2016 23:28
та невже дойшло до когось? як жирафи
лучанин Показати IP 18 Травня 2016 00:01
Шановний Іван Мирка.. ви спочатку ситуацію вивчіть а потім піартесь .. Місце під автостоянку було по ліву сторону дороги, що веде від перехрестя до Стира. І коли тим злодіям стало мало вони стоянки пустили під торгівлю.. а згодом вона заросла черепашками.. І якщо тим щурам зараз дати ще місце під стоянку.. то впевнений що згодом воно стане торговою площею і поросте знову черепашками.. Як кажуть скільки вовка не корми.. у ведмедя все одно більший.. Так що заховайтесь і не вспливайте. Всім кому замалі наші ринки раджу їхати облаштовуватись на Новий риновк в р-н ЛПЗ (вул.Боженка здається). Ато тільки поліція навела порядок біля ринку то вони мекати починають.. Ідіть на*ер!
лучани Показати IP 18 Травня 2016 07:57
Базарні бариги зі стоянок зробили торгові клоаки, а тепер вимагають вулиці міста перетворити на парковки. Міська влада повинна заборонити роботу ринку,який немає достатньо парковочних місць. Для чого продовжили оренду Споживспілки ,якщо вся Варшавка загаджує вулиці та подвіря житлових будинків ?
лучанка до лучани Показати IP 18 Травня 2016 08:54
тому що за Споживспілкою стоять Кравчуки у яких руки чисті ....
ВОВК до лучани Показати IP 18 Травня 2016 16:51
а куди ти валянок мені грошики будеш приносити якщо базар закрити.
Леонід П. Показати IP 18 Травня 2016 08:52
Це просто сенсаційне відкриття за останні 20 років. А який М*ДАК зробив на стоянці Старого базару ще один базар. Що язик не повертається, чи халявними грошима подавилися К*ЗЛИ. Ліквідуйте і всі проблеми з переносами і порядком закриються. А грошики капають в кишеню хоча вже і не працюєш в міській раді Ск*тиняка. Який же цей народ український підлий і гнилий...
Лучанин Показати IP 18 Травня 2016 09:17
То перенесіть старий ринок в район ДПЗ (вул. Окружна) і буде вам і місце для торгівлі і місце для паркування.
Патріотка Показати IP 18 Травня 2016 10:21
Я ПРОТИ перенесення старого ринку . Думайте не тільки за себе, а й за старших людей, як їм туди дістатися. І правильно виступає Іван Мирка, не можна так знущатись з людей, піаритись патрулям -полішукам , штрафуючи водіїв, коли «законного» місця для парковки там просто немає. Не всім здоров'я дозволяє тягнути торби з базару за 1км від ринку, та й ціни на бензин такі, що неможливо кататись навколо ринку, шукаючи місце, яке до того ж неможливо знайти. Зробіть зручності для простих людей, для власного народу, а тоді піартеся туристами
АС до Патріотка Показати IP 18 Травня 2016 14:31
Всі мають думати за старих людей? А за молодих коли почнете думати ? Старим і пенсію і пільги,а молодим мамам морковку гризти? Діткам ані садочка ані школи не робочого місця не стипедіі студентам скоро вимрете всі
до патріотка Показати IP 18 Травня 2016 12:13
там було парковочне місце- тільки з нього зробили базар- шанхай №2 - от нехай його приберуть зроблять парковку і все буде гаразд
можна погодитись до до патріотка Показати IP 21 Травня 2016 00:06
якщо барани з облспоживспілки повернуть гроші за павільйони, які там розташували аби жерти черпаком, а не ложкою. Хто давав ті дозволи ---МАЄ ВІДПОВІСТИ ТІЛЬКИ МАТЕРІАЛЬНО,тобто ФІНАНСОВО !!!!!
до мирка Показати IP 18 Травня 2016 19:59
бовдур! відміни всі знаки - буде більше користі! не даремно про волинян ходять анекдоти -мирка один з них

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus