USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Луцька перекрили вулицю

30 Червня 2017 21:11
Мешканці вулиць Паркової, Гончарова, Глушець та Градний Узвіз увечері 30 червня перекрили рух на одній з центральних вулиць міста. Причиною протесту вони називають відсутність електроенергії у домівках, повідомляє Волинь24.

Вони кажуть, що електроенергія зникла ще по обіді 29 червня, коли Луцьк накрила сильна гроза. Зауважимо, що питанням відновлення електроенергії займається ПАТ "Волиньобленерго". Враховуючи, що внаслідок вчорашньої негоди без світла залишилось 160 населених пунктів в області, ресурсів компанії недостатньо, щоб відновити все за один день.

Зі слів мешканців, вони зверталися у "Волиньобленерго", однак їхні звернення проігнорували. У ЦНАПі відповіли, що розглянуть їхню заявку в понеділок.

На місці працює поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Осип Показати IP 30 Червня 2017 21:33
Перекрили вулицю таким самим людям, як і вони самі, ніби від того електрика з'явиться!! Перекрийте обленерго виїзд, хай страждають ті, хто має поремонтувати і не робить свою роботу!!
МАМА Показати IP 30 Червня 2017 22:10
Може всім нам перекривати вулиці, в кого пропало світло під час грози і до сьогодні не має світла. Проблема в тому, що наше обленерго не відповідає на дзвінки громадян і на гарячій лінії вибачте на даний момент не має вільних операторів. І що цікаво, що натискаючи 1, тобто повідомте про небезпеку, також тишина.
луцька Показати IP 30 Червня 2017 22:24
Як-же швидко дурний приклад поширюється - жах! То йдіть на Банкову і там щось перекрийте, бо там ще бильше проблем для людей створили, а вони трохи без електрики і вже все... Думаєте енергетики про це не знають? Знають і шукають шляхи як вам скоріше допомогти. От-же люди...
школьник Показати IP 30 Червня 2017 22:47
ВРЁТИИИИИ!
Коршун(призвисько ві Показати IP 1 Липня 2017 00:58
Шановні співмешканці рідного міста . Ви перед тім як робити якісь публікаціі, завітайте на вул. Ершова 4 і побачите що ви не тільки не зможите додзвонитися , ай попасти за ті грати- не можливо(бо там сидить чужа кучка яка нас дурить і вигрібає останні гроші , вкладаючи в ремонт мереж копійки). Перед тім як нарікати на простих монтерів (вони отримують копійки)поцікавтесь скільки за останніх пів року їх звільнилось .Скоро будемо сидіти при свічках.
Електрик Показати IP 1 Липня 2017 06:47
Споживачі 3-ї категорії можуть 3 доби сидіити без світла. А тим хто возмущаєця я би і тиждень світла не давав. Це стихія, пів луцька без світла!
Споживач до Електрик Показати IP 1 Липня 2017 14:20
А холодильники скільки без світла можуть сидіти? Чому заяву тільки в понеділок розглянуть? Це ж стихія, тому повинні без вихідних працювати до повного усунення.
Коршун до Електрика Показати IP 1 Липня 2017 09:48
Стихія проблеми з кадрами зарплатами і видмиванням грошей, через багатьом відомих прокладок,не знімає. А ви вельме шановний працівник ПрАТ, вичітали один пункт із правил і думаєте що хазяін по голівці погладить? Не забувайте,колись він таки втіче(або народ погонить) ,довівши підприемство до банкрутства(вже навчився на попередньому),а вам ше працюмати у рідному місті.... можливо)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus