USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У центрі Луцька п'яний водій Ford спричинив аварію

16 Грудня 2021 12:49
Вчора, близько 16-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП без травмованих, яка трапилася на проспекті Волі, що у Луцьку.

Патрульні встановили, що 55-річний водій, керуючи транспортним засобом Ford Mondeo, рухаючись заднім ходом, не переконався, що це буде безпечно та здійснив зіткнення з автомобілем Peugeot 508 під керуванням 39-річного водія, який рухався головною дорогою, йдеться на сторінці патрульних у Фейсбуці.

У керманича Ford Mondeo патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов огляд на визначення стану сп’яніння на місці ДТП.

Результат – позитивний.

На порушника склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Рішення щодо цієї справи, притягнення особи до адміністративної відповідальності та позбавлення права керування, прийматиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus