USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У центрі Луцька пропонують перенести пішохідний перехід

22 Серпня 2019 22:10
Перехід на аварійно-небезпечному перехресті на вулиці Винниченка в Луцьку пропонують перенести.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань дотримання прав людини,законності, боротьби із злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 22 серпня.

Інформуючи про результати діяльності місцевої прокуратури на території міста протягом першого півріччя цього року керівник місцевої прокуратури Луцька Василь Корнесюк повідомив, що у місті зафіксували незначне збільшення кількості ДТП порівняно з аналогічним періодом минулого року (на один випадок за сім місяців).

Зі слів чиновника, з новим керівником патрульної поліції області вивчають місця концентрації вчинення ДТП у місті, щоб здійснити запобіжні заходи. Так, в окремих випадках пропонуватимуть змінити дорожню розмітку.

До прикладу, йдеться про пішохідний перехід на Т-подібному перехресті вулиць Винниченка та Степана Бандери. Перехід розташований на такій близькості до перехрестя, що водії, які виїжджають з вулиці Степана Бандери, часто не встигають зауважити пішохода. Протягом трьох тижнів на цьому місці зафіксували три ДТП, на щастя, без тяжких наслідків. Отже варто перенести перехід ближче до виходу з міської прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Тарас Показати IP 22 Серпня 2019 22:21
забороніть паркувати автомобілі по вулиці Винниченка від зупинки Цум до вул Степана Бандери і тоді буде все всім видно
Віталій до Тарас Показати IP 22 Серпня 2019 23:00
Причому тут це, (хоча заборонити треба) водії які виїзджають з вул.С.Бандери спочатку дивляться чи ніхто не їде від ЦУМу, потім по тихеньку висовуються і дивляться, чи нема перешкоди справа, а там купа машин за якими ні....я не видно, якби все гуд і потім бац, пішохід, так що проблема в припаркованих машинах які справа, тобто в напрямку БУРАТІНО І КАРАБАСА!!!
Анонім Показати IP 22 Серпня 2019 22:47
Заборонити ЛІВИЙ поворот з вул.Ст.Бендері
Лучанин до Анонім Показати IP 23 Серпня 2019 01:07
Поставити поліцейських на пару днів і нехай міряють відстань від поствлених авто до переходу, до перехрестя згідно ПДР, а потім вживають заходи до тих хто ці ПДР порушив. За ці пару днів все буде чітко видно і зрозуміло. Скільки я пам'ятаю цей перехід, а він там був завжди, таких проблем не було, а відповідно справа в чомусь іншому. Скоріш за все прокуратурі треба одне-два зайвих місця, так само як було з зупинкою біля драмтеатра яка заважала суду. Відносно заборони лівого повороту: це єдина можливість для водіїв виїхати в центр з вулиці Винниченка і його заборона породить повну анархію, бо коли людей лишають можливості чесно дотримуватись ПДР, то відразу породжуєтья абсолютний ігнор всіх пунктів і не тільки ПДР. Якщо забороняти поворот ліворуч, то треба відкривати повний рух вулицею Винниченка.
бритва оккама Показати IP 23 Серпня 2019 01:53
заборонити пішоходам тупити...
... Показати IP 23 Серпня 2019 08:53
Забрати взагалі той перехід. Кожні три метри ті переходи, дивно, що досі поліцейського не поклали)
читач Показати IP 23 Серпня 2019 09:15
а взагалі заборонити забороняти, а всім краще дотримуватись правил дорожнього руху, якщо знають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus