USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька снайпери тренуються на голубах? ОНОВЛЕНО

15 Березня 2014 13:11
Посеред білого дня в центрі Луцька пролунав постріл, і на очах у дітвори почав битися у конвульсіях голуб. За яких обставин це трапилося, та кому закортіло постріляти по птахах, йдеться у матеріалі видання «Волинь-нова».

«Обідньої пори я стояв у центрі міста поруч зі сценою Євромайдану. Мою увагу привернули маленькі дівчатка, які залізли в бетонну яму колишнього фонтана та спостерігали за голубом, що шукав собі поживу. Несподівано почув постріл. У ту ж мить птах почав битись у конвульсіях, ламаючи крила об землю. Дітвора підбігла до нього.

-Ой, голубу погано! — крикнула менша з дівчат та потягнулася ручками до пташки.

Старша її зупинила:

— Ні, йому не погано, його вбили. Тікаємо.

Дітвора швидко побігла до магазину, що був поряд. Голуб перестав битись об землю і стих. Спочатку я подумав, що це якийсь виродок стріляв із будинку навпроти. Почав оглядати вікна. І тут побачив, що за кілька метрів від місця події, поруч зі сценою стоїть трейлер із відчиненим вікном. Звук пострілу йшов саме з того боку. За декілька хвилин з цього вагончика, регочучи, вийшли троє юнаків та дівчина. Усі разом закурили та підійшли ближче до бетонного цоколю. Роздивившись мертву пташку, покидали недопалки та сховались назад у фургон. Через деякий час з трейлера вийшов молодий хлопчина. У його руках був оптичний приціл, через який роздивлявся людей на площі. Чи він вибирав нову мішень, чи просто хотів похвалитись перед друзями, я не зрозумів. Зрештою, у вагончику зачинились всі віконця та двері. Мабуть, «воїни» вирішили відпочити.

Не можу стверджувати, що саме вони стріляли в птаха, але все вказує на те. Я вирішив не з'ясовувати, хто ті хлопці, кому вони підпорядковані, чий це трейлер. Мені достатньо того, що на ньому написано «Самооборона». Поряд стоять представники і цієї організації, і «Правого сектору», які збирають кошти для поранених євромайданівців та родин Небесної сотні. Саме вони взяли на себе відповідальність підтримувати порядок у місті, доки повноцінно не запрацює міліція. Тому звертаюсь до керівників цих організацій, яким довіряю: з'ясуйте, що за снайпер з'явився в центрі Луцька, та поясніть йому, що голуб зовсім не схожий на російського окупанта, а рикошет міг зачепити діток. Якщо хлопцям так кортить постріляти, то хай записуються в новостворену Національну гвардію України та доводять своє геройство, охороняючи державні кордони».



P.S. Згодом представники Волинської Самооборони Майдану з’ясували, що голуба в центрі Луцька вбили з пневматичної зброї, яка належить людині з об’єднання "Молодіжний Майдан".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Хто ти Показати IP 15 Березня 2014 13:24
Та цим виродкам вже все можна.... Вони ідуть по сценарію 1917р, а він трагіно закінчується... Всі пропадали в підвалах від кулі в затилок.... Хай задумаються!!! Замість птаха миру вони можуть бути наступні...
висновок Показати IP 15 Березня 2014 13:26
Ото молодь, це ще "квіточки"... Далі буде...:(
Анонім Показати IP 15 Березня 2014 13:32
******, от намайданили
Дід Парафін Показати IP 15 Березня 2014 14:02
Хлопці, не лякайте і не розчаровуйте діда=((( Як же то так? Хочете постріляти? Їдьте в тир! Нема грошей? до ваших послуг Крим та армія!
Дон Показати IP 15 Березня 2014 14:13
правий сектор тренується
Лучанин до Дон Показати IP 15 Березня 2014 15:32
Скоро, не голубів будуть, такі праві сектора-відморозки, а в людей почнуть стріляти. Дограються, що їх вагончик, однієї прекрасної ночі, з коктейлем молотова згорить
волиньський Показати IP 15 Березня 2014 15:28
спочатку голуби, а потім люди?
333 Показати IP 15 Березня 2014 16:08
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ !!! ОБЩАК ПР - "ЗАХІДІНКОМБАНК" ( м. Луцьк, пр-кт Перемоги,15 ) фінансував "тітушек", які вбивали людей. Зараз фінінсуе "братків", які провокують в Криму. Керівник ОБЩАКУ -Галина СКИБА. Вона також винна в смертях вбитих людей. Пора розібратись з цим ОБЩАКОМ у*******в з ПР !!!
Анонім до 333 Показати IP 15 Березня 2014 23:24
Ваш запис абсолютно недоречний в контексті цієї статті. Маєте якісь докази, то несіть їх до Правого сектору чи комітету громадської люстрації, а не ляпайте язиком намарно.
ПАТРУЛЬ Показати IP 15 Березня 2014 16:20
Довидєлуються клоуни з пневматами та броніками, які якби "патрулюють" гуляючи по цумі та подібних місцях, щоб показати які вони круті. Ми тут організувались трохи, і якщо будемо бачити "патрульних" з пневматами на видному місці або в броніках в людних місцях або серед білого дня - їх в них не буде. В основному з пневматами і броніками ходять малалєткі. Ну то, якщо їх керівництво не може розібратися, то розберемося ми.
Лучанин до ПАТРУЛЬ Показати IP 15 Березня 2014 17:05
так і треба з ними робити!
Хто ти Показати IP 15 Березня 2014 17:24
Підтримую ПАТРУЛЯ!!!! Треба їх на місце поставити
Лучанин Показати IP 15 Березня 2014 18:09
Ідіоти. Могли в дітей попасти. Хто їм дав в руки зброю і хто за це буде відповідати?
Ірина Показати IP 15 Березня 2014 18:53
Я рахую не місце цим організаціям в палацці культури,та в центрі міста у них немає культури, там більшість малолєткі та бандюки.
опиум Показати IP 15 Березня 2014 18:56
Это не идиоты ,это так сказать будующее НАШЕЙ НЕНЬКИ ВКРАИНЫ.С перва по голубям ,потом по котам,потом по старикам а потом по детям.Ура..........Ганьба.......ну и ч то то такое еще тоже.Хочется выстрелить п**дую в Джанкой.....могу купить билет.
1234 Показати IP 17 Березня 2014 23:10
Правий сектор піда..си.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus