USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку зберуться на віче, щоб люструвати майбутніх чиновників

8 Березня 2014 17:00
Громада Луцька збереться на Народне віче, щоб обговорити кандидатів на посади заступників голови Волинської облдержадміністрації.

Нагадаємо, що 7 березня на Волині започаткували громадське обговорення кандидатів на чиновницькі крісла. Тоді ж голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт запропонував трьох осіб у ролі своїх майбутніх заступників. Кожен із них був представником опозиційної політсили.

Зокрема, на посаду першого заступника за пропозицією ВО "Свобода" претендує Сергій Кудрявцев, на посаду заступника голови з питань гуманітарної політики ВО "Батьківщина" рекомендували Романа Карпюка, на посаду заступника з питань економіки "УДАР" рекомендував Олега Тарасюка.

Але вже сьогодні стало відомо, що Тарасюк зняв свою кандидатуру на посаду голови ОДА.

Тому завтра громадські активісти сподіваються зустрітися з двома іншими претендентами на владні крісла в ОДА під час Народного віча.

Нагадаємо, Народне віче у Луцьку відбудеться у неділю, 9 березня, о 14:00 на Театральному майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
ВОВА Показати IP 8 Березня 2014 17:13
Якщо куля в лоб потрапляє людині, Людина втрачає свою герметичність, Людина думки випускає назовні І потім не може зібрати назад. У дірку від кулі о пізній годині Миттєво влітають питання дотичні, І мізки одразу ваганнями повні, І блима в очах нездоровий азарт. Крізь отвір у лобі азарт і вагання У світ визирають і мружаться хижо, І тихо собі викидають на пальцях, Кому у прем’єри, кому – до труни. І ніби людина стоїть на Майдані, І ніби Майдану за звичкою лиже, Та в черепі вже діловито кубляться Нові перспективи й нові таргани. І череп людини заледве не тріска, І совість витьохкує пісню обсценну, І губи у битві вагань та азарту Обрати «своїх» не приховують спроб. Та все, що в людини творилося в мізках, І з чим та людина полізла на сцену, І що та людина хотіла сказати – Відомо лиш кулі, що влучила в лоб.
Самооборона Показати IP 8 Березня 2014 19:55
Нагадуємо, що свіжі яйця та квашені помідори для виразу своєї громодянської позиції продаються в гастрономі Театральний, прямо за сценою. Працівникам Брокбізнесбанку знижка в розмірі однієї облікової ставки НБУ. Під час "люстрування" не намагайтеся попасти в голову - це може травмувати замаскованих під Свободу регіоналів.
Анонім до Самооборона Показати IP 8 Березня 2014 20:07
молодці коментатори.Слава тверезомислячим людям а то пропагують тут всілякі байки.Скоро все зміниться-прийде ще новіша влада яка буде каструвати теперішню прямо де буде бачити без усяких віче.Позорники
Сотник Показати IP 8 Березня 2014 19:58
Це точно, ще з переляку почнуть правду казати.
лот Показати IP 8 Березня 2014 20:26
Цирк на дроті
саша Показати IP 8 Березня 2014 20:31
одни клоуни особливо тарасю вид удару
тополя Показати IP 8 Березня 2014 20:33
де представники правого сектора куди вони дивлятся чи також продались
САША до тополя Показати IP 9 Березня 2014 00:39
Який правий сектор!! Ви б бачили як той сектор у нас в Володимирі нашого місцевого царя Саганюка захищали!!!! Цирк повний! Вийшло так, що всі мітинги були неправі. А опозиція - взагалі розбіглась.
Viktor Показати IP 8 Березня 2014 21:43
Люди на майдані проливали кров і гинули, щоб не Українці на рівні держави, не волиняни- на рівні області прийшли до влади. Тай ще злодії і бездарні. Як шкода держави і її людей...... Каже мій товариш. "Прогнали жирних котів вчорашніх - прийшли позавчорашні, тільки прголодавші". Читаймо Шевченка. Там усі відповіді на сьогоднішні запитання.
Анонім до Viktor Показати IP 8 Березня 2014 22:33
З часів Шевченка з'явилися лампочка Ілліча, тролейбус, компютер та різноманітні роботи, людина полетіла в космос. Я не знаю на якому айфоні Тарас Григорович писав свої вірші. "Як помру то поховайте..." звичайно сучасно, про майдан, але треба вже сісти в машину часу і повернутися з минулого в теперішній час і дивитися в майбутнє. Класиків треба читати і поважати, але не демонізувати і тупо слідувати написаному ними. Ніби Шевченко писав українською мовою, багато, якщо не всі, його творів перекладені на різні мови світу, а його читають, читають, читають, читають, а ніяк зрозуміти чомусь не можуть, що він просив кайдани порвати та йти пахати, один одному добро робити, а не вшати та стріляти, крісла приміряти!
1+ 1+ 1= 5 Показати IP 8 Березня 2014 21:59
Клоуни. Влада на всіх рівнях має бути професійна, а не бютовська чи регіоновська в минулому. В бюті зараз переважно всі кого програли за злодійство, або ледарі які нічого не зробили ні для держави, ні для людей.
Познер Показати IP 8 Березня 2014 22:27
Ще раз переконуюсь, що до корита рвуться нечисті на руки люди. Тверезо мислячі і порядні розуміють, що вони не зможуть воювати із системою. Тільки українці здатні повторити помилки попередньої революції. Влада потребує прозорості, переймайте досвід Європи. Хотілося б побачити, як вони будуть їздити на велосипедах і жити на зарплату держслужбовця, декларувати свої витрати. Успіхів вам, камікадзе! Не забувайте, історія йде по спіралі: це не остання революція!
САША до Познер Показати IP 9 Березня 2014 00:43
Чиста правда! Аж гидко на цю брехню дивитись. І скільки людей покалічили!!
Махно до САША Показати IP 9 Березня 2014 01:06
Збирайте термосок, відкопуйте збою і гайда захищати свою Батьківщину!А то вже лускаєте від ненависті,не подобається влада вивели на Театральну і повісили кожного хто проти людей!
Театральний Показати IP 9 Березня 2014 07:54
А судді хто???
Victor до анонім Показати IP 9 Березня 2014 08:00
.... Будете бачити і не побачите, чути - і не почуєте, читати і не зрозумієте.
Патріот Показати IP 9 Березня 2014 09:14
На Волині має бути влада волинська, а не Львівська, рівненські і всякі зайди яким проблеми волинян десь. Вони сьогодні тут, завтра там і т. д. Геть зайд з Волині .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus