USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У центрі Луцька водій «Ланоса» збив чоловіка та жінку: як його покарали

9 Липня 2023 07:19
В обласному центрі Волині водій, який у грудні минулого року збив чоловіка та жінку на вулиці Винниченка, отримав умовне покарання.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

ДТП трапилася ввечері 7 грудня. Водій DEAWOO LANOS Віктор Г. їхав у напрямку вулиці Стрілецької, але через неуважність наїхав на двох пішоходів, які переходили дорогу нерегульованим переходом, рухаючись справа наліво відносно руху авто.

Унаслідок наїзду чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження, жінка – ушкодження середнього ступеня тяжкості. Потерпіла поклалася на думку суду та просила задовольнити цивільний позов. Потерпілий, своєю чергою, не мав претензій до водія, просив суд суворо його не карати.

Віктор Г., який є пенсіонером, під час розгляду справи визнав свою вину. Врахувавши поважний вік обвинуваченого та думку потерпілих, реальний термін на три роки з позбавленням права керувати транспортними засобами на один рік суд замінив роком випробувального терміну. Також водій змушений буде заплатити на користь потерпілої понад 76 тисяч гривень матеріальної та моральної шкоди.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Липня 2023 17:42
умовне покарання за не умовне збивання людини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus