USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центрі Луцька запрацює платна парковка

15 Квітня 2021 14:43
Найближчим часом запрацює ще одна платна парковка для автомобілів в центрі міста на вул. Кривий Вал.

Про це повідомляє Департамент муніципальної варти у Фейсбуці.

Цими днями працівниками КП «Луцькавтопарксервіс» була поновлена дорожня розмітка.

Невдовзі запрацює і сам паркомат, за допомогою якого водії транспортних засобів зможуть оплачувати послуги з паркування.

Контроль за оплатою послуг з паркування та правильністю постановки авто здійснюватиметься інспекторами з паркування департаменту муніципальної варти.

Читати ще: У Луцьку планують збільшити кількість платних автопарковок

Відповідно до ч. 1 ст. 152-1 КУпАП, за порушення правил паркування транспортних засобів, у тому числі неоплату вартості послуг з користування майданчиком для платного паркування за кожну добу користування, передбачений штраф в двадцятикратному розмірі від вартості однієї години послуги з користування тим майданчиком для платного паркування транспортних засобів, на якому знаходиться транспортний засіб у момент порушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Моуо Показати IP 15 Квітня 2021 15:56
Цікаві люди працюють в муніципальній варті. Замість того щоб парковки робити, вони на проїжджій частині вулиці розмітку намалювали і хочуть гроші брати.
Лучанин до Моуо Показати IP 15 Квітня 2021 16:54
Все одно паркують де хочуть, наприклад, весь Драм театр обліплений тими автами, то за це хоч гроші будуть брати. Якщо робити парковку, то вона буде десь далеченько, і вельмишановному панству на автах буде не зручно.
Сергій Показати IP 15 Квітня 2021 16:39
Цікаво яка ціна?
Євробидло Показати IP 16 Квітня 2021 11:21
Тільки тормоз не може в центрі найти нормальне місце для паркування. Я можу припаркуватися де завгодно в центрі і при цьому не заважаючи іншим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus