USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У цуманському лісгоспі – новий директор

14 Грудня 2015 14:30
Виконувач обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко представив колективу нового директора ДП «Цуманське ЛГ».

Ним став Володимир Туревич. До цього він працював головним лісничим ДП «Володимир-Волинське ЛМГ», успішно пройшов конкурс в Державному агентстві лісових ресурсів України, - повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

«Ось ваш новий керівник, – мовив до працівників, що зібралися у директорському кабінеті. – Відтепер вся відповідальність за справи вашого лісгоспу лягає на його плечі. Сподіваюся на ваше розуміння і конструктивну співпрацю», - сказав головний лісівник області.

Олександр Кватирко передав новому директору наказ про його призначення на цю відповідальну посаду та висловив сподівання, що новому директору з допомогою колективу вдасться вивести державне лісопідприємство до найбільш успішних. Потрібний ресурс для цього лісівники Цуманьщини мають. Разом з очільником лісогалузі представляли нового керманича лісгоспу завідувач сектором кадрового забезпечення ВОУЛМГ Неля Поперецька та голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк.

«Добре знаю цього працелюба. Вважаю, що він гідний цієї посади і успішно справиться з покладеними на нього обов’язками», - мовив останній.

Довідково. Володимир Туревич – з лісівничої родини, народився у селі Градиськ Маневицького району, закінчив Шацький лісний технікум ім. Валентина Сулька, Український національний лісотехнічний університет (спеціальність «Лісове господарство»). З 1 квітня 2003 р. працює у лісовій галузі Волині. Починав трудовий шлях старшим майстром Градиського лісництва ДП «Городоцьке ЛГ», був помічник лісничого Троянівського лісництва цього ж лісгоспу, лісничим Кашівського лісництва ДП «Ковельське ЛГ», головним лісничим ДП «Володимир-Волинське ЛМГ». Одружений, має двох синів. Дружина Юлія Володимирівна за фахом вчитель молодших класів.

«У нашій сім’ї – четверо лісівників, – мовить Володимир Туревич. – Батько Сергій Васильович працював лісорубом, пізніше майстром лісу. Він і прищепив нам любов до лісу. Його стопами пішов і мій старший брат Василь, який зараз працює майстром лісу у військовому лісництві, відтак і я. Менший брат Іван також здобув відповідну освіту і зараз трудиться лісничим Розничівського лісництва ДП «ПоліськеЛГ».



Сергій ЦЮРИЦЬ

На фото автора: момент представлення нового директора колективу ДП «Цуманське ЛГ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Оксана Показати IP 14 Грудня 2015 15:06
Саня, кого ти поставив директором? Цього збоченця туревича? Ех, не далекоглядно... Розчарував!
олеся до Оксана Показати IP 14 Грудня 2015 15:55
А що Саня керу? Але смішно.
аха Показати IP 14 Грудня 2015 15:38
Оксана,що такий негатив?
коля Показати IP 14 Грудня 2015 15:42
да сані самому вже недовго залишилось
мама Показати IP 14 Грудня 2015 15:49
кватирко-д*біл, ставить своїх лизунів. не можу дивитись на морду цього виродка, фууу...
олена Показати IP 14 Грудня 2015 15:53
А профсоюз підписи збирав?
ківерці Показати IP 14 Грудня 2015 17:45
Цуманчани, а чому ви таке допустили? Чому ви не прибили ту падаль ще в машинах?
висновки Показати IP 14 Грудня 2015 17:56
Іншого директора тут не може бути по визначенню, адже це призначає Кватирко. Туревич, Поперецька, Матіюк, а далі - порожнеча... Вони навіть не підозрюють, що їм вже недовго залишилось, що вони - внутрішній геморой галузі. Злоякісна пухлина.
баба Яга Показати IP 14 Грудня 2015 18:12
Може зробимо люстрацію по-цуманські?
лісник Показати IP 14 Грудня 2015 19:05
Люди де у Вас стільки злісті?!?
kscybxb[f до лісник Показати IP 14 Грудня 2015 22:16
Це не злість, а правда.
колкiвський лiсник Показати IP 14 Грудня 2015 19:58
Ми в колкiвському ЛГ не розумiэм чого Рибчинського О П вiдправляють по вiдпустках , хоча в нас в ЛГ давно лежить наказ на його призначення, в той час, бувший директор який, вже звiльнений розiзджаэ на службовiй машинi i ходить по канторi лiсгоспу i всiм розказуэ що вiн тут директор а начальника управлiння бачив здесь далеко далеко.Коли цей бардак закончится , такого бардаку не було навiть при колiснику
баба Яга до колкiвський лiсник Показати IP 14 Грудня 2015 22:21
Поки Колісник їздив по курортах з дружиною Рибчинського, то був порядок, а як буде їздити Рибчинський з твоєю, тотеж буде "порядок". Люди, спустіться на землю, хіба ви не бачите, хто керує волинськими лісами? Аферист Саня і подєльнік Вова.
анонімний захистник до колкiвський лiсник Показати IP 15 Грудня 2015 23:46
того старого злодія не по відпустках потрібно відправляти а копнем на пенсію. а що Ребар Ю.С. поганий керівник може говорити тільки людина яка не працювала в лісгоспі під час його керування. Юрій Сергійович підняв повністю лісгосп і вивів в передові.
цвон Показати IP 14 Грудня 2015 20:33
Наш шеф чуть бiльше за рiк плiдноi працi в лiсгоспi став мiлiонером. За цей час перераховано на рахунок своэi фiрми приблизно 4 млн грн додайте до цiэi сумм вiдкати на запчастинах, послугах ,лiвий лiс який поступав в голiвку плюс бензин i соляра на якiй iздив сам, та вся родина до пятого поколiння то, получется що цей потомственний лiсник в день з пiдприэмства вигрiбав приблизно 15 тис грн ,того э зараз чим платити гунчику i линдюку щоб залишитись Красти дальше.
я до цвон Показати IP 14 Грудня 2015 21:13
Ага, а ще дзвонив до нас i говорив щоб нiякого листа на пiдтримку квартирка не пiдписували, а хто пiдпише то пiсля нового року звiльнить з роботи.
баба Яга до цвон Показати IP 14 Грудня 2015 22:28
Якщо твій шеф злодій, то тобі - ганьба. А хто ж тоді ВО нач управління?
анонімний захистник до баба Яга Показати IP 15 Грудня 2015 23:55
про Ребара пишуть погане тільки злодії лісокради яким перестали йти гроші в кишені. а кожен працюючий працівник лісгоспу підтвердить честність і порядність Юрія Сергійовича.
анонімний захистник до цвон Показати IP 16 Грудня 2015 00:14
а як так він крав якщо на рахунках лісгоспу появились гроші? тільки Ребар погасив всю заборгованість що рахувалась за лісгоспом в тричі підняв зарплату працівників зробив графік які оплачуються по законі. лісничі лісництв вже не шукали і не випрошували гроші в підприємців на зарплати своїм робітникам. ви цвон або не працювали при попередниках Ребара і незнаєте ситуації що була в лісгоспі раніше або є одним з тих лісокрадів яким Юрій Сергійович перекрив спосіб легкої наживи
до цвон Показати IP 14 Грудня 2015 22:14
і шо вже ваш добрий дерехтор Ребер став недобрий? а так воювали за нього, горло казали за нього перегризем! і шо? вже всьо?"
кома Показати IP 14 Грудня 2015 22:20
колісники, кватирки та усі підлабузники, від свого щирого серця бажаю вам усім залізного ліжка, баланди та дійсно мати діло із лісом (кубка лісу) #######
до анонімного захи Показати IP 17 Грудня 2015 10:12
чому не один із директорів навіть із 20-30 річним стажем роботи так болісно не звільнявся з роботи як ваш заслужений ребер,який прробив лише рік і який бувши підприємцем так раптово полюбив ліс.ніхто не проаналізував. Тому ,що клан Реберів втрачає вихід до лісу. Чому не пишете Як раптово після його призначення згоріло колківське лісництво і як раптово було розібране згарище лісництва і як швиденько було поставлене нове , але фірмою його батька.. і т.д......Захисники ,де ви ,проаналізуйте
анонімний захистник до до анонімного захи Показати IP 24 Грудня 2015 23:45
по вашому виходить що Ребар спалив лісництво щоб заробити на будівництві нового? не смішіть. чому ж тоді ті директори з 20-30 річним стажем не могли вивести лісгосп з злиднів? я сам відповім на своє ж запитання..... бо крали разом з своїм покровителем колісником. а Ребар за рік часу довів що лісгосп може робити в прибуток державі а працівники можуть отримувати гідні зарплати
інженер Показати IP 11 Липня 2016 10:14
туревич г*вно . ви подивіться що Лебедюк С.С.в Сильненському наробив,,,,,,,,,,,, прид*рок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus