USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ЦВК нічого не знають про опитування у день виборів

13 Жовтня 2020 13:23
У Центрвиборчкомі не готують жодних опитувань в день місцевих виборів 25 жовтня.

Про це сказав керівник пресслужби ЦВК Костянтин Хівренко, повідомляє Корреспондент.

Раніше сьогодні президент Володимир Зеленський анонсував всеукраїнське опитування в день виборів, на якому українцям поставлять п’ять питань.

«Мені не відомо, про що говорив і що анонсував президент. Звертайтеся до пресслужби Офісу президента. На сьогоднішній день ЦВК готується до проведення місцевих виборів і проміжних парламентських виборів в 208 мажоритарному окрузі», – сказав Хівренко.

Він не став відповідати на питання про можливість проведення подібного опитування Центрвиборчкомом.

Як повідомляє екснардеп, член наглядової ради Укрзалізниці Сергій Лещенко в Telegram, опитування проводитимуть волонтери.

«Очікується, що опитування пройде у вигляді голосування своєрідними «бюлетенями», але не в рамках виборчих дільниць, а в урни волонтерів у них. Голосування буде добровільним. Координатором проекту «опитування в день виборів» є заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко», – пише Лещенко.

За його словами, перше з п’яти питань озвучать завтра, а решту протягом наступних чотирьох днів.

Нагадаємо, Верховна Рада в червні підтримала в першому читанні президентський законопроект про всеукраїнський референдум з умовою необхідності його доопрацювання до другого читання для розгляду цієї осені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus