USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У ТЦК пояснили необхідність вручення повісток у громадських місцях

4 Серпня 2023 10:15
Добровільно до військкоматів приходить близько 20% військовозобов’язаних. Тому якщо не вручати повістки на вулицях, то мобілізація в Україні може бути під загрозою.

Про це заявив керівник Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Тіщенко в інтерв’ю Leopolis.news.

«Добровільно до військкоматів приходить десь близько 20% (половина з яких контрактники) від планового завдання, яке ми маємо виконати. Якщо не буде цих розшуків, доправлення для уточнення даних, то мобілізація може бути під загрозою», – розповів Тіщенко.

Читати ще: Що буде з мобілізацією, податками, виплатами, тарифами: які зміни чекають українців у серпні

За його словами, прихід до ТЦК не є автоматичною відправкою до війська. Адже це ціла низка процедур, а також медичний огляд. І ті, хто мають законні підстави не бути мобілізованим через стан здоров’я або інші причини, точно не потраплять до армії.

Що стосується мобілізації штатних працівників підприємств, Тіщенко зазначив, що якщо наших військових не буде достатньо для оборони, то завтра на ці підприємства прийдуть господарями буряти та кадирівці.

«Тому пріоритет – це забезпечення обороноздатності держави», – наголосив він.

Загальну мобілізацію в Україні продовжили до 15 листопада, відтак чоловікам віком від 18 до 60 років, які визнані придатними для військової служби під час воєнного стану, продовжать вручати повістки.

Повістки можуть вручати особисто під підпис за місцем проживання військовозобов’язаного або в громадських місцях.

Повістку також може вручити роботодавець, якщо відповідний наказ надійшов від начальника районного/обласного ТЦК (колишнього військкомату).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Олег Показати IP 4 Серпня 2023 10:39
Виписувати, а не вручати!!!!! Називайте речі своїми іменами!
Сергій Показати IP 4 Серпня 2023 10:40
Є куча митників,прокурорів,суддів,поліція хай йдуть повоюють,а не гроші дерти з людей
Анонім Показати IP 4 Серпня 2023 11:03
Хай краще скаже за що купив собі новий чорний геленваген амг, його підлеглі ауді q7 ярко синій, бентлі бентаяга білий, контіненталь джті, напевно жінки/батьки в лотерею виграли ?
Радувець Ларіса Показати IP 4 Серпня 2023 12:06
А воєнкоми товстосракі поперед наших хлопців в окопах будуть?
Анонім Показати IP 4 Серпня 2023 12:56
а що робили всі 31років?
запитання Показати IP 4 Серпня 2023 13:10
І як, на вашу думку, будуть воювати ті 80 відсотків, яких силою приволочуть до військомату і силою всупереч їхній воді відправлять у частини?
Вакуленко Василь Показати IP 4 Серпня 2023 13:46
працівників військоматів і тцк треба на передок, а вручати повістки має обмежено придатний, а не навпаки! суки багачів сидять в бобіках і як худобу на фарш женуть всіх підряд, а ВЛК-? та не всунеш їм баксів то напишуть що ти придатний, навіть якщо і маєш підстави бути обмежено приданим. Хай собі ті повістки мамкам своїм в зад засунуть ті хто їх виписує на колінках чи на капотах своїх бляшанок.
Наказ до виконання Показати IP 4 Серпня 2023 15:17
Уточнення даних організувати біля молитовних будинків !
ABC до Наказ до виконання Показати IP 4 Серпня 2023 17:08
Там всі непридатні. Релігія не дозволяє. Там можуть тільки помолитися, пісеньки поспівати, алілуя, і все таке.
Костя Показати IP 7 Серпня 2023 09:45
Скільки вскукарєків з під мамкиних спідниць). Потім перші будуть кричати як вони багато зробили для перемоги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus