USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Туреччині спалахнула нова лісова пожежа – за 400 метрів від аеропорту. Відео

8 Серпня 2021 20:03
Туреччина продовжує боротися з вогнем. На південному заході країни сталася нова лісова пожежа – у місті Даламан, що у провінції Мугла.

Пожежа спалахнула 8 серпня близько 15.00 у районі лісу з червоними соснами. Чому сталося загоряння – наразі невідомо. Це з’ясовуватимуть правоохоронці, пише 24 канал.

Читати ще: Європа пливе, США горять, а людство страждає від нових хвороб: чому почастішали природні катаклізми і що чекати далі

Епіцентр пожежі розташований на відстані 400 – 500 метрів від злітно-посадкової смуги аеропорту Даламан. За словами очевидців, з будівлі терміналу було видно полум’я та великий стовп диму. Вогнеборці гасять полум’я як з повітря, так і з землі. Станом на 15:45 їм вдалося взяти пожежу під контроль. На щастя, загрози для місцевого аеропорту немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus