USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Туреччині затримали трьох росіян, підозрюваних у теракті

13 Січня 2016 11:40
Турецька поліція затримала трьох росіян за підозрою у зв'язках з ІДІЛ після вибуху у Стамбулі, що забрав життя 10 туристів.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на турецьке Dogan News Agency.

"Поліція Анталії також вилучила документи та компакт-диски під час обшуку приміщень, де знаходилися підозрювані", - пише агентство.

Нагадаємо, 12 січня на центральній площі Стамбула, де завжди багато туристів, підірвався смертник, ймовірно, громадянин Сирії. Загинуло 10 осіб, всі вони іноземці, дев'ятеро громадян Німеччини та ще один – Перу. Ще восьмеро німців перебувають у лікарнях у тяжкому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
не пацик Показати IP 13 Січня 2016 12:56
Игил= Раша-террор-Раша = Игил. Через свою агентуру фсб по всьому світу продовжуе кістлявою рукою нищити людей. Параноя садиста і його зграи одітих в ряси. Коли вже украінська конрозвідка почне чистити агентуру КГБ-ФСБ в Украіні з самого верху-????. Це основне питання для жителів Украіни- всі вони на виду :- бери за вуха дай ручку в руку щоб сповідався. А турки МОЛОДЦІ- зразу по фрагментах ціла встановили особу террориста- а дальше як по писаному.
Анонім до не пацик Показати IP 13 Січня 2016 17:23
"А турки МОЛОДЦІ- зразу по фрагментах ціла встановили особу террориста", якого самі і відправили на справу.
Анонім Показати IP 13 Січня 2016 12:57
Сейчас в Турции метут всех боевиков ИГИЛ. Интересно, у кого теперь будут турки покупать по дешевке нефть?
лучанин до Анонім Показати IP 13 Січня 2016 16:16
Сам собі плюсуєш гн*да ольгінська?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus