USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Варшаві на благодійній акції на підтримку українців вдалося зібрати понад €10 млрд

9 Квітня 2022 22:10
Сьогодні, 9 квітня, у Варшаві відбулася масова акція Stand for Ukraine на підтримку українців, зокрема переселенців та біженців.

Загалом, під час благодійної акції вдалося зібрати допомогу українцям 10,1 млрд євро, передає ТСН.

Зокрема, уряди, компанії та приватні особи разом пообіцяли пожертвувати 4,1 млрд євро, які будуть розподілені в основному через українську владу або ООН. 5 млрд євро зібрано у вигляді позик та грантів від фінансових установ ЄС.

Як пише Reuters, 1,8 млрд євро будуть відправлені на підтримку переселенців, а 7,3 млрд євро - біженців, які виїхали з України до інших держав.

Пізніше до збору коштів доєднався Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР), який додав ще 1 млрд євро.

У підсумку вдалося зібарти 10, 1 млрд євро.

Нагадаємо, раніше благодійний фонд гурту Metallica пожертвував українцям 500 тис. доларів. Кошти підуть на допомогу біженцям з України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus