USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Легендарний рок-гурт Metallica пожертвував $500 тисяч на допомогу українцям

6 Квітня 2022 20:50
Благодійний фонд All Within My Hands Foundation легендарної метал-групи Metallica пожертвував 500 000 доларів США на допомогу українським біженцям.

Про це повідомляє NME, передає Укрінформ.

Кошти надійдуть неурядовій організації World Central Kitchen (WCK), яка забезпечує харчуванням тих, хто виїхав з України через агресію Росії.

«Ми натхненні та пишаємося тим, що підтримуємо їхні (WCK, – ред.) команди в шести європейських країнах, які служать мільйонам українців, які були змушені покинути свої домівки», – сказав барабанник Ларс Ульріх.

У гурті заявили, що хочуть зібрати 1 мільйон доларів протягом наступних двох місяців.

Раніше повідомляли, що культовий німецький рок-гурт Scorpions на підтримку України змінили слова легендарного хіта Winds of Change, в якому фігурувала Москва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus