USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Вашингтоні – багатотисячний мітинг на підтримку Трампа. Фото

6 Січня 2021 18:46
У Вашингтоні відбувається багатотисячний мітинг на підтримку президента Дональда Трампа.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на видання The Washington Post, тисячі прихильників Трампа й надалі прибувають у Вашингтон для проведення мітингів на його підтримку.

Зокрема, ті, хто планує відвідати Вашингтон, вважають ці демонстрації останнім рубежем для Трампа, оскільки сьогодні Конгрес буде розглядати затвердження перемоги кандидата від Демократичної партії Джо Байдена на виборах президента.

Трамп продовжує ставити під сумнів результати голосування, але не підтверджує свої аргументи доказами. Він закликав своїх прихильників брати участь в мітингах у Вашингтоні та повідомив у мікроблозі Twitter, що виступатиме перед учасниками о 11:00 (18:00 за Києвом). Організатори очікують, що у мітингах братимуть участь близько 30 тис. осіб.

Своєю чергою, мер округу Колумбія Мюріел Баузер попросила жителів Вашингтона триматися подалі від мітингів.

Наразі вже повідомляється про перші затримання правоохоронцями мітингувальників у Вашингтоні. Зокрема, поліція округу Колумбія вже арештувала п'ять осіб, ще одну особу затримала поліція паркових служб. Обвинувачення стосуються порушень у зв'язку з носінням зброї і нападами.
У центрі Вашингтона перекрито рух транспорту на багатьох вулицях. На допомогу поліції було мобілізовано Національну гвардію.

Крім того, в інших містах США також сьогодні відбуваються мітинги на підтримку Трампа.

Перемога Джо Байдена на виборах у США

3 листопада у США відбулися президентські вибори. Згідно з останніми підрахунками, Байден стане наступним главою Білого дому. Його інавгурація відбудеться 20 січня 2021 року.

За даними американських ЗМІ, церемонія інавгурації Байдена через пандемію відбудеться за скороченим сценарієм.

4 січня з’явився аудіозапис відповідної телефонної розмови, в якій Трамп вимагав від секретаря штату Джорджія республіканця Бреда Раффенспергера знайти достатньо голосів, щоб скасувати результати виборів у штаті, де переміг Джо Байден.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Jon Показати IP 6 Січня 2021 19:05
Трампушку напевно доведеться виносити з Білого дому.
Слава Трампу! Показати IP 6 Січня 2021 19:20
Слава, Трамп!
Москальд до Слава Трампу! Показати IP 7 Січня 2021 08:46
Весьмирстобой
пинька до Москальд Показати IP 7 Січня 2021 20:00
трамппрезидентмииирааааа !!!
Ага Показати IP 6 Січня 2021 21:45
Архітектори кольорових *революцій і майданів* наступили на свої граблі? Тож нехай вони їх влуплять в лоб якомога болячіше.
Jon Показати IP 7 Січня 2021 00:38
Кінець ,,Турбопопуліста,,. Тепер не винесуть а копнем в д..у вивалять !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus