USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Вашингтоні через зливу затопило метро та резиденцію президента

8 Липня 2019 20:45
Сильна злива призвела в понеділок до зриву залізничного сполучення на південному напрямку від Вашингтона, підтоплення станцій метрополітену та ряду районів міста і його околиць, а також деяких приміщень в Білому домі, інформує УНН з посиланням на місцевих користувачів соцмереж.

Як повідомила в Twitter компанія Amtrak, що займається в США пасажирськими залізничними перевезеннями, усі «поїзди, що прямують на південь від Вашингтона, тепер зупинені через серйозну негоду».

«У міру появи нової інформації вона буде оприлюднена», — йдеться в повідомленні Amtrak.

Вашингтонська підземка також зіткнулася з серйозними труднощами через негоду. У соціальних мережах викладені зроблені пасажирами столичного метро численні фотографії та короткі відеоролики, на яких відображені водоспади, що спадають зі стелі деяких станцій, затоплені ліфти і т. п. Рух поїздів у вашингтонському метрополітені здійснюється зі збоями.

Повністю виявилися прихованими під водою окремі вулиці Вашингтона, в тому числі в центрі. У деяких випадках водіям довелося кидати машини і в буквальному сенсі слова добиратися вплав до безпечних місць. Журналісти прес-пулу президента США виклали в Twitter знімки, що показують, що їх робочі місця в Білому домі також підтоплені.

Крім того, від компаній, що займаються наданням комунальних послуг в районі столиці США, надходять відомості про те, що кілька тисяч споживачів залишилися без електрики. Точних даних про те, скільки саме опадів випало вранці в понеділок у Вашингтоні, метеорологи поки не поширювали.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus