USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Великій Британії почали щеплювати третьою дозою вакцини від COVID-19

16 Вересня 2021 21:56
У Великій Британії 16 вересня почали програму з введення третьої дози вакцини від коронавірусу COVID-19 окремим категоріям населення, повідомила Національна служба охорони здоров’я Великої Британії, пише Інтерфакс Україна.

«Сьогодні почали програму введення «бустерної» дози, і це чудові новини», – заявив глава МОЗ Великої Британії Саджид Джавід.

Телеканал Sky News, у свою чергу, зазначає, що серед тих, кому пропонують зробити третю дозу – особи віком старше 50 років, працівники охорони здоров’я, що перебувають на передовій боротьби з пандемією COVID-19, співробітники будинків для літніх людей, а також інші групи населення віком 16-49 років.

Читайте також: Бустерна доза Pfizer не потрібна для захисту від COVID, але вона покращує імунітет. Дослідження

В об’єднаному комітеті з вакцинації та імунізації (JCVI) заявили, що третя доза вакцини зможе підвищити рівень опору вірусу у тих, чий захист найімовірніше ослаб після перших доз компонента.

За весь період пандемії в Великій Британії було виявлено понад 7,3 млн випадків зараження коронавірусом COVID-19 і близько 134 тис. смертей від захворювання. Обидві дози вакцини в країні отримали майже 66% населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus