USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Венесуелі заарештували десятьох підозрюваних у замаху на Мадуро

10 Серпня 2018 10:56
Правоохоронці у Венесуелі заарештували десятьох підозрюваних у замаху за допомогою дронів та вибухівки на президента країни Ніколаса Мадуро.

Про це на брифінгу розповів міністр внутрішніх справ країни Нестор Реверол, передає прес-служба МВС, пише ТСН.

Так, за його даними, у четвер було заарештовано безпосередніх операторів обох безпілотників, а також водія та керівника операції. Декілька з них було затримано на кордоні з Колумбією, коли вони намагалися втекти туди.

Крім того, суд заарештував і власника магазину, який передавав організаторам замаху кошти, електронні чіпи та техніку, а також допомагав із безпілотниками. За словами Реверола, підготовка атаки на Мадуро відбувалась на фермі в колумбійському муніципалітеті Чінакоте.

"Розслідування ведеться проти 25 осіб і воно продовжується, щоб дістатися суті цієї серйозної дії проти Батьківщини та проти народу…", - заявив очільник венесуельського МВС.

Нагадаємо, у п'ятницю ввечері, 3 серпня, коли Мадуро виступав на трибуні в честь святкування 81-ї річниці створення Боліварської національної гвардії в Каракасі, два дрони з вибухівкою атакували місце події. Один з них вибухнув над глядачами неподалік трибуни венесуельського президента, інший втратив керування та влетів у будинок. Згодом в одній з квартир будинку почалася пожежа, за словами пожежників, він почався через вибух газового балона.

В результаті вибуху постраждали семеро солдатів, сам Мадуро не отримав травм. Особиста охорона закрила президента щитами і евакуювала його.

Першими кадрами з місця події була офіційна трансляція виступу Мадуро. Вона не показала ні вибуху, ні дронов. Однак на ній чути звук вибуху і замішання венесуельського президента. Після того трансляція відразу перемістилася з трибуни на парад військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Йоп ... Показати IP 10 Серпня 2018 11:17
Ще одна бензоколонка яка загинається. Картки, дефіцит, інфляція ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus