USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Під час параду на президента Венесуели скоїли замах

5 Серпня 2018 09:58
Під час військового параду за участю президента Венесуели Ніколаса Мадуро у суботу, 4 серпня, пролунало декілька вибухів, інформує DW з посиланням на агенцію AP. Венесуельський лідер не постраждав.

Повідомляється, що вибухи пролунали, коли Мадуро виголошував промову перед військовослужбовцями. Представник уряду Хорхе Родрігес повідомив, що вибухівкою були начинені дрони. Семеро людей зазнали поранень внаслідок вибухів.
Спроба замаху була вчинена з дронів під час промови Мадуро на військовому параді

"Це була спроба мене вбити", - заявив пізніше Мадуро, якого охоронці терміново евакуювали з місця події. Повідомляється, що декількох осіб ймовірно причетних до спроби замаху на Мадуро вже затримали у Каракасі.

Президент Венесуели вважає, що за замахом стоять праві сили Колумбії на чолі з президентом цієї країни Хуаном Мануелем Сантосом. Водночас в апараті президента Колумбії закиди Мадуро відкидають, називаючи їх необґрунтованими.

Пізніше з'явилася інформація про те, що відповідальність за спробу замаху на Мадуро взяв на себе досі невідомий "Національний рух фланелевих солдатів". В оприлюдненому в інтернеті повідомленні представники руху закинули уряду те, що той "забув конституцію та зробив із державної служби негідний інструмент самозбагачення", цитує інформагенція AFP. Підтверджень цих даних від офіційних осіб поки що немає.
Військовий, поранений під час вибуху на параді в Каракасі
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 5 Серпня 2018 12:05
демократ будує школи і лікарні. диктатор - армію і поліцію. все як в УРКАїні
Пфіі Показати IP 5 Серпня 2018 13:53
І де ви тільки береться тролі ольгинські.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus