USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Венесуелі закидали камінням авто президента

12 Квітня 2017 08:44
У венесуельському штаті Болівар протестувальники закидали камінням автомобіль, в якому перебував президент Венесуели Ніколас Мадуро. Запис інциденту розмістив на своїй сторінці в мережі мікроблогів Twitter відомий опозиціонер, губернатор штату Міранда Енріке Капрілес.

Про це інформує Кореспондент.

Відомостей про те, що Мадуро міг постраждати, оприлюднено не було. Як зазначає електронна версія газети El Nacional, державне телебачення перервало трансляцію з місця подій, коли громадяни прорвали оточення і кинулися до автомобіля, де в оточенні безлічі охоронців перебував глава держави. За даними видання, п'ять осіб були затримані за підозрою в причетності до події.


Нагадаємо, у Венесуелі люди масово виходять на антиурядові акції. Вони вимагають негайних перевиборів, оскільки вважають, що нинішня влада привела країну до економічного та продовольчого дефолту.

Політичну кризу загострилиостанні рішення Верховного суду, які наділяють президента Ніколаса Мадуро повноваженнями діяти фактично в обхід парламенту. Ситуацію посилила заборона лідерові опозиції Енріке Капрілесу претендувати на виборні посади протягом 15 років.

За даними неурядової організації «Венесуельський кримінальний форум», з 4 по 10 квітня було затримано щонайменше 281 учасника організованих опозицією акцій протесту. Наразі під вартою залишаються 134 людини. Кількість постраждалих в ході сутичок з поліцією обчислюється десятками, відомо щонайменше про одного загиблого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Nazi Показати IP 12 Квітня 2017 21:23
Петру показувати це вранці, на обід і перед сном може тоді шось проясниться))) А взагалі готуйте коктейлі друзі, далеко їхати не треба тут свої майданчики скоро будуть. ***чик я про тебе думаю)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus