USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Верховній Раді заблокували трибуну

21 Березня 2017 11:15
Представники фракцій "Самопоміч", БПП заблокували трибуну.

Це сталося під час розгляду питання про визначення представника парламенту до комісії зовнішнього контролю діяльності НАБУ, пише Gazeta.ua.

"До парламенту вже їде Автомайдан. Вже збираються люди, які занепокоєні спробою поставити під загрозу незалежність антикорупційного бюро. Рішення комітету (про представника аудиту, - ред.) не було.

Ми делегували людей, які вибрали Артема Ситника (директор бюро). Дали санкцію на притягнення до кримінальної відповідальності першого народного депутата - Олександра Онищенка. Справа Онищенка сьогодні розвалює кругову поруку клептократії. Не давайте завести себе у політичну могилу.

Є кілька людей в країні, які бояться що вони будуть наступними за Романом Насіровим (голова ДФС), до кого прийде спецназ НАБУ", - заявив нардеп Єгор Соболєв.

Окрім того, 21 березня на засіданні Верховної Ради голова фракції "Самопомочі" Олег Березюк визнав невеликий політичний вплив своєї партії на процеси в країні, повідомляє Depo.ua.

"Ми маленька, слаба політпартія, але ми відстоюємо інтереси людей і будемо завжди поруч з ними", - сказав Березюк.

Окрім цього, він звинуватив владу в тому, що вона чинить тиск на партію по всій Україні.

"Впродовж останніх трьох днів сталася неймовірна ситуація в нашій партії. У Запоріжжі голова облосередку, заступник голови облради - відкрита кримінальна справа, допити, тиск безпринципний і безпричинний. Луцьк – голова обласного осередку партії, секретар міськради відсторонена від посади. Житомир - міський голова з Києва викликає секретаря міськради, голову осередку "Самопомочі" - "тримай листочок, пиши заяву на звільнення", бо є наказ з Києва "рвати" всіх з "Самопомочі". Львів – лідер партії, місто взяте "в облогу", знущання. Ми просимо - зупиніться!" - закликав лідер фракції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Торі Показати IP 21 Березня 2017 12:09
Ну да, в Луцьку "голова обласного осередку партії, секретар міськради відсторонена від посади" - просто так відсторонена без ніякої причини???!! а те що вона вважає себе розумнішою за всіх і десь мала нас і наше місто, то це не рахується??!! Якби була адекватною людиною, а не ха*лом, то все було б не так.
Анонім Показати IP 21 Березня 2017 12:21
що березюк меле ? у луцьку бувшого секретаря міськради якраз підтримує голова обладміністрації, а її зняття - результат її ж поведінки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus