USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У відчаї розверзлись небеса: на Волині попрощалися із Героєм Вадимом Дудком

10 Вересня 2022 16:42
Сотні людей прийшли віддати останню шану полеглому захиснику України Вадиму Дудку. В останню путь старшого солдата провели у селищі Дубище Рожищенської громади.

Тіло загиблого Героя зустрічали навколішки у Рожищі та Дубищі в суботу, 10 вересня. Цього ж дня відбувся й похорон. Про це повідомляє Район.Рожище.

23-річний Вадим Дудко загинув, захищаючи Україну від російської навали, 7 вересня поблизу населеного пункту Максимівка на Харківщині. З 8 до 10 вересня у Рожищенській громаді триває жалоба за військовослужбовцем.

Попрощатися із Вадимом прийшли рідня, друзі, бойові побратими, односельці та небайдужі жителі громади. Усі, хто знав Вадима ближче, згадують його дуже сміливим та свідомим. Він не вагаючись пішов на війну захищати рідну країну.

Люди не стримували сліз. Здавалося, за Вадимом несамовито плакало й небо.

«Вічна пам'ять і слава нашому Героєві!» – не втомлювалися повторювати люди, встеляючи дорогу перед жалобним кортежем квітами.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна шана і слава Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus