USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Вінниці військові побилися з СБУшниками через російський шансон. Відео

8 Листопада 2023 08:42
В одному з вінницьких ресторанів сталася бійка між двома компаніями гостей через прослуховування російського шансону. В одній з компаній був військовий з передової, в іншій – контррозвідники СБУ.

Про це повідомило місцеве видання 20 хвилин.

Зазначається, що інцидент стався 4 листопада в ресторані Арталь, де проходило два святкування: в одному залі військовий разом з рідними, друзями і дітьми відзначав день народження, а в VIP-залі святкував працівник СБУ.

В якійсь момент з VIP-залу почав лунати російський шансон. Гості з боку військового зробили зауваження іншим відвідувачам, проте ніякої реакції не було. Також проігнорувала запит і адміністрація ресторану.

Читати ще: У Раді нардепи влаштували сутичку, один з обранців залишився без штанів. Відео

Після цього з однієї з компаній вийшли чоловіки, і почалася бійка. Охорона ресторану на бійку не відреагувала, тому довелося викликати поліцію, але й ті не поставилися серйозно до справи.

«Потім змушені були викликати швидку, оскільки були постраждалі: трьох чоловіків з нашої компанії доставили в лікарню. Образливе в цій ситуації, що ніхто не хотів вибачитися, а навпаки почали бійку, а б’ються ті чоловіки добре», – заявила гостя.

Серед постраждалих є і військовий, який повернувся з передової, а львів’янин Руслан Сивак отримав струс мозку. За словами очевидців, саме він вмикав шансон та був ініціатором бійки. Його син Дмитро Сивак служить в Департаменті військової контррозвідки СБУ і він святкував свій день народження. У компанії було ще два працівники контррозвідки, проте їхні особи поки не встановлені.
У Нацполіції повідомили, що за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за хуліганство. Керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Олексій Рихлюк додав, що наразі Вінницькою спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Південного регіону здійснюється процесуальне керівництво за даним фактом. Він підтвердив, що до бійки причетні працівники департаменту контррозвідки СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Отакої Показати IP 8 Листопада 2023 09:34
контррозвідник сбу-шансон,ворог,окупант,серйозно...що він там ще робить.погони у відро і без пенсії.
додік до Отакої Показати IP 8 Листопада 2023 10:17
бо туда беруть тільки по блату синків і онуків КГБстів - патріотам там не місце. Патріотам "місце" на передку, в окопах...
Анонім до додік Показати IP 8 Листопада 2023 10:48
++
Анонім Показати IP 8 Листопада 2023 09:52
Зелений Змій переміг всіх.
Олександр Показати IP 8 Листопада 2023 09:52
А У СБУ Є ТОМОС?
Сергій Показати IP 8 Листопада 2023 10:30
СБУ тільки касу збирає і кришує контрабанду
Олена Показати IP 8 Листопада 2023 12:32
Нащо нам СБУ, вона ж не виконує свої функції. Дармоїди
Клава Показати IP 9 Листопада 2023 04:51
Ірина Фаріон: "Збройні сили без дисципліни - зброд"..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus