USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У ВНУ імені Лесі Українки показали оновлений медичний факультет

23 Лютого 2024 09:00
Заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк взяла участь в урочистій академії з нагоди Дня університету та Днів Лесі Українки, що відбулися 22 лютого на базі медичного факультету. Таким чином у виші відзначають день створення навчального закладу, якому в 2024-му виповнюється 84 роки.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Урочиста академія зібрала представників міської та обласної влади, членів вченої ради, викладачів та співробітників університету. Ректор навчального закладу Анатолій Цьось подякував колективу за активну роботу, «завдяки якій університет добре представлений в українських і міжнародних рейтингах, успішно реалізує програму академічної мобільності та дуальної освіти».
Високо оцінила роль викладачів ВНУ імені Лесі Українки у розвитку міста Луцька та громади загалом заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк.

Читати ще: У ВНУ презентували виставку, присвячену Олені Пчілці

«Ви маєте унікальну можливість формувати майбутню еліту. Вірю, що незабаром ми здобудемо перемогу, і ваші студенти будуватимуть нову Україну. Вже зараз ви навчаєте їх по-новому, оскільки ця війна не залишила байдужим нікого, і дала нам поштовх до переосмислення, як маємо далі жити і як будувати нашу державу», – сказала Ірина Чебелюк.
За 84 роки своєї історії ВНУ імені Лесі Українки пройшов великий шлях становлення. Десятиліттями він розширював перелік спеціальностей, освітніх програм, зміцнював матеріально-технічну базу. А останніми роками, попри труднощі воєнного часу, завершив капітальний ремонт медичного факультету, що був створений три роки тому.
Читати ще: Як у Лесиному виші відзначили Міжнародний день дарування книг

Разом із деканом факультету Андрієм Поручинським Ірина Чебелюк оглянула капітально відремонтоване приміщення, його матеріально-технічну базу, вмеблювання, що відповідає стандартам медичного факультету, побувала в навчальних лабораторіях, зокрема, віртуальної анатомічної візуалізації та віртуальної фізіології з відповідним програмним забезпеченням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 23 Лютого 2024 10:36
зарплата викладачів 8 тисяч ?
Влад до лучани Показати IP 24 Лютого 2024 10:39
15-20

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus