USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Володимирі на Новий рік прикрасять ялинку в парку

3 Грудня 2022 15:43
У Володимирі замість купівлі головної новорічної ялинки міста прикрасять ялинку, яка росте у парку.

Про це повідомив міський голова Ігор Пальонка.

«Цього року українцям, на жаль, не до різдвяних свят, адже замість того, щоб планувати святкування та закупівлю подарунків, кожен нині думає, як пережити цю складну зиму та де і за що придбати генератор, акумулятор чи інші альтернативні джерела енергії.

Та не зважаючи на це, життя триває і на частинку казки та різдвяної магії заслуговує кожен з нас, а особливо наймолодші володимирчани, дитинство яких минає у такий важкий час. Тому прийняли рішення прикрасити до новорічно-різдвяних свят одну із ялинок, що росте у парку «Слов’янський», біля якої дорослі та діти зможуть хоча б на трішки перенестись у святкову атмосферу», – йдеться у повідомленні.

Працівники комунального підприємства «Полігон» уже почали облаштовувати територію біля ялинки, адже на газоні буде зроблено спеціальний настил, будиночок для торгівлі та лавки, які знаходяться поруч, перенесемо, а саму територію буде огороджено.

Підготовчі роботи планують завершити до 15 грудня, тож уже до Дня Миколая дітвору потішить святково вбрана вічнозелена красуня.

Про світлову ілюмінацію, з огляду на теперішню енергетичну кризу, поки що не йдеться, проте, можливо, засвітять ялинку хоча б на короткий період на свята – Святого Миколая, Різдво та Новий рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus